page_cover
U VAZDUHU · pop trash

Lepo je biti bogat i slavan, ali treba biti svestan da i to ima svoju cenu. U današnjem svetu to je gubitak privatnosti i konstantna izloženost agresivnim fotografima (tzv. paparacima), koji ne biraju vreme i mesto da slikaju poznate ličnosti i pored njihovog negodovanja. Iz tog razloga nas ni najmanje ne čudi da se neki od njih iznerviraju na javnom mestu i reaguju agresivno na neželjeno fotografisanje.

Neke od poznatih ličnostu su se, međutim, odlučile za malo drugačiji pristup. Umesto da izgube živce i prikažu lošu stranu svoje ličnosti, zvezde na fotografijama u našoj galeriji su izabrale da se našale sa paparacima.

Pogledajte kako izgleda kada Kara Delevinj, Rajan Gosling, Leonardo Dikaprio i druge poznate ličnosti dopuste sebi da se malo opuste ispred objektiva foto-aparata dosadnih paparaca.

Benedikt KamberbečOtvori galeriju
cover www.dailymail.co.uk i www.haikudeck.com Plastika fantastika – kada ljudi preteraju sa odlaskom pod nož botticelli-venus-doll-Anya-Kozlova-8 Botičelijeva Venera je postala lutka Mozgalice02 Kad mozak zaječi: Rebusi i zagonetke u pop i folk stihovima pagecover Najseksipilniji muškarci od 2000. pa do danas po izboru magazina People · · ·