Smešne životinje
U VAZDUHU · životinje

Svake godine, organizuje se takmičenje za najbolju komičnu fotografiju divljih životinja. Objavljeni su ovogodišnji finalisti, izabrani među više od 2000 fenomenalnih prijava, a sada će glasovi odlučiti o pobedniku.

Učešće na ovom foto konkursu omogućeno je svima i ohrabruje se svako ko želi da se u tome i okuša. Cilj organizatora je da skrenu pažnju na životinje koje su u opasnosti od izumiranja i na ljudsko uništavanje prirode. Želja je da se uz više fokusa na tome poboljšaju i želja za očuvanjem i sama svest o okolini.

Postoji nekoliko kategorija koje će biti nagrađene, a u svakoj od njih se ocenjuje tehnički kvalitet, zanimljivost sadržaja i kreativnost naziva fotografije. Ne samo da se na fotografijama vidi lepota prirode i divljih životinja, već će vas i slatko nasmejati. Uverite se u to u narednoj galeriji.

Uhvaćen na deluOtvori galeriju
shutterstock_760460398-1000x500 Ovi psi se odlično slažu sa mačkama zivotinje naslovna One su se previše približile fotografima Bored-Panda_Page_7cover Vlasnici pasa sve više liče na svoje ljubimce page-sijamski-borci Fotografije riba kakve još niste videli · · · ·