page-cover
U VAZDUHU · životinje

Konkurs za najsmešnije fotografije divljih životinja nas oduševljava već nekoliko godina, a kako i ne bi kada spaja naše dve omiljene stvari: slatke životinje i humor.

Za četvrto izdanje ovog takmičenja fotografa slike su već uveliko krenule da pristižu. Prikazaćemo vam najzabavnije među njima.

Podsećamo vas, konkurs za najsmešnije fotografije divljih životinja je organizovan od strane Born Free fondacije čija je misija spasavanje ugroženih vrsta i očuvanje prirodnog okruženja koje one nastanjuju.

Na sajtu fondacije možete videti na koje sve načine možete podržati ovu više nego korisnu organizaciju, ali pre nego što to učinite, oraspoložite sebe pregledanjem urnebesnih fotografija priloženih za njihovo takmičenje najsmešnijih slika divljih životinja.

Najsmešnije slike divljih životinja u 2018.Otvori galeriju
Naslovna ilustracija - Platibelodon (wallpapername.com) Pet izumrlih surlaša čiji su ostaci pronađeni u Srbiji mace u nevolji Mačke koje su same sebe dovele u nevolju baby-chameleon000 Ove slike beba kameleona će vam sigurno izmamiti osmeh I-photographed-6-dogs-and-their-possessions-to-show-you-the-life-they-live-5acf1d260f5e8__880 6 fotografija koje ilustruju svakodnevni život pasa · · · ·