Najsmešniji novogodišnji ukrasi
U VAZDUHU · urban flash

Trenutak kada iz prašnjavih kutijica vadite ukrase za jelku i pripremate životni prostor za novogodišnje praznike mogao bi da bude zabavan na različite načine. Neki od predmeta za ukrašavanje koje pronalazite sećaju vas na prošle godine, neki možda, na neke drage ljude, ali u svakom slučaju, svaki trenutak proveden u ovoj gotovo ritualnoj radnji za svaku osobu specifičan je iz drugačijih razloga.

Za vas smo odabrali najsmešnije ukrase i načine ukrašavanja ne samo novogodišnje jelke, već i čitave kuće. Pojedine fotografije verovatno će vas na momenat zbuniti, jer ostaje nejasno da li su njihovi vlasnici zaista želeli da njihov prostor izgleda baš tako. Možda je u nekim domovima praznično slavlje otpočelo ranije, a dobro je poznato, da tamo gde se slavi nema mesta za perfekcionizam, ali ima za šalu.

Vrh jelke se vinuo u nebesa?Otvori galeriju
Najbolje reklame u 2014. Najbolje reklame u 2014. godini U prirodi, među životinjama Pravi trenutak za foto-bombu Deda Mraza obukli dizajneri Kad Deda Mraza obuku poznati dizajneri Čuvajte šume Čuvajte šume · · ·