poz
U VAZDUHU · urban flash

Svi se nečega stidimo. Možda nikada nikom nismo rekli baš čega se stidimo, ali se stidimo. Možda smo napravili budalu od sebe pred hiljadama ljudi, možda pred jednom osobom, možda kad smo bili sami. Pubilka i nije toliko bitna koliko činjenica da smo se osramotili.

Naše blamove možda ljudi i zaborave. Možda. Ipak, velika je šansa da nas nisu snimali ili fotografisali u trenutku blamiranja. Sad, ako ste poznata osoba, verovatno će vas doživotno podsećati vaših sramnih trenutaka. Prosto, tako je. Poznati ste, pa oni nepoznati imaju pravo na to. Recimo, Katy Perry stalno podsećaju da se previše skida.

Sećate se onog straha da će vam se odelo pocepati u javnosti. E, to se desilo Johanu Hillu.

Kad ste bili mali i gledali sve nastupe, sigurno ste se pitali kako se pevačima ili pevačicama ne zaglavi kosa u tim džinovskim fenovima. Dragoj Beyonce se to desilo.

Onaj strah da će vam spasti haljina, kupaći kostim, da će svi videti vaše grudi. Realan je, zar ne? Katherine Heigl može da potvrdi.

Jeste li nekad povraćali u javnosti? Na ulici, u redu za račune, u školi? Okej je, Justin Beiber je povraćao na stejdžu.

E sad, sanjali ste da ste se upiškili ili ste se nekad upiškili u školi. Sramota vas je i kad pomislite? Fergie to najbolje zna.

Ma, hiljasu puta smo već pisali o tome i pisaćemo, jer realno, ša god mislili, haljina od mesa Lady Gage je apsolutni blam.

uh Šta se promeni kad počnete da živite zajedno? nu Da li ste i vi zaglavljeni između „Generacije X“ i „Milenijalaca“? dejvid Evolucija seksi izgleda Dejvida Bekama šarm U čemu je tajna šarmantnih ljudi? · ·