norveška
U VAZDUHU · svet

Čak ni hladnija klima i nedostatak sunčanih sati nije sprečilo Norvešku da bude proglašena najsrećnijom državom sveta. Ova skandinavska zemlja je prošle godine bila na 4. mestu, a prema podacima UN-a, ove godine je na prvom. mestu.

Kao što je očekivano i ostale skandinavske zemlje su u prvih deset zemalja, a među njima je naravno i Švajcarska. Norvežani su posebno srećni jer su već godinama iza Danaca u ovom rangiranju. Glavni faktori koji se prate i vrednuju u ovom rangiranju su sloboda, velikodušnost, iskrenost, zdravlje (zdravstveni sistem), prihodi i dobro upravljanje državom.

Ovo je peti ovakav izveštaj po redu, prvi je objavljen 2012. godine. Iza Norveške su se ove godine našle sledeće države: Island, Švajcarska, Finska, Holandija, Kanada, Novi Zeland, Australija i Švedska, a Srbija je na 73. mestu.

tokio Najneudobnije vožnje u Tokiju island Na Islandu postoji muzej penisa Gornje Podunavlje (3) Od sad „Evropski Amazon“ možete posetiti iz svog dnevnog boravka jb Bliznakinje koje su postale poznate zbog svoje kose · ·