collage
PULS GRADA · moda

Od trenutka kada je Megan Markl započela vezu sa princem Harijem, interesovanje javnosti za ovu damu ne prestaje. Svojim manirima, osmehom, ali i istančanim modnim ukusom brzo je pridobila naklonost čitavog sveta, te ne čudi što se tako lepo snašla u ulozi vojvotkinje od Saseksa. Zbog toda danas sa vama delimo neka od njenih najupečatljivijih modnih izdanja zabeleženih tokom ove godine.

Megan naprosto pleni šarmom, koji još više dolazi do izražaja u njenim ljupkim, ženstvenim kreacijama. Uvek odmerena i elegantna, Megan je brzo dobila status modne ikone, i čini se da joj to vrlo godi, jer ne prestaje da oduševljava svojim modnim izborima. Od kraljevskog venčanja, preko svečanih ceremonija, diplomatskih poseta i humanitarnog angažmana, pa sve do trudnoće, Megan u svakoj prilici izgleda besprekorno. U nastavku pogledajte koja su to modna izdanja harizmatične vojvotkinje izazvala najviše pažnje tokom ove godine.

8. Prvo pojavljivanje u javnosti kao članica kraljevske porodice

Za ovaj svečani čin Megan je odabrala elegantnu haljinu puderroze boje i zanosan šešir širokog oboda u istom tonu. Diskretni detalji samo su dodatno naglasili lepotu ove kombinacije. Vrlo otmeno i vrlo damski.

7. Prva diplomatska poseta

Tokom svoje prve posete Irskoj kao vojvotkinja, Megan je nosila kombinaciju jednostavne bluze i uske suknje visokog struka u zagasitoj tamnozelenoj nijansi, koja je ujedno i zaštitna boja ove zemlje. Na taj način ona je i simbolično izrazila svoju naklonost i poštovanje prema zemlji domaćinu.

6. Prvo pojavljivanje na balkonu Bakingemske palate

Megan je i ovoga puta ostala dosledna svom prefijenom stilu i odabrala čarobnu puder haljinu Karoline Herere uz dodatak elegantnog šešira. Iako joj sve boje divno stoje, čini se da ova nijansa posebno laska njenom tenu.

5. Megan kao modna ikona

Svojim kombinacijama i damskim stilom Megan je brzo stekla status modne ikone, tako da sve što ona ponese istog časa postaje vodeći trend i odmah se rasproda u radnjama širom sveta. Zahvaljujući njoj, mnogi dizajneri koji izrađuju limitirane kolekcije i unikatne modele postali su poznati široj javnosti.

4. Megan kao humanitarac

Kada je izjavila da će se nakon venčanja više pozabaviti humanitarnim radom, Megan se nije šalila. Tako je u septembru objavljen kuvar pod nazivom Together čije izdavanje je Megan lično podržala, a koji ima za cilj održavanje jedne javne kuhinje. Megan je učestvovala u pripremi mnogih jela, te se družila i kuvala sa ženama iz kuhinje koje su bile oduševljene njenom spontanošću i angažmanom.

3. U društvu sa kraljicom 

Samo nekoliko nedelja nakon kraljevskog venčanja, Megan se prvi put u javnosti pojavila sa kraljicom Elizabetom, a tom prilikom obe su zablistale punim sjajem.

2. Vest o prinovi

Nakon nekoliko nedelja spekulacija, kraljevski par je na jesen potvrdio da iščekuje svoje prvo dete. Megan je, vidno srećna zbog ove vesti, tih dana posebno zračila, što je naročito došlo do izražaja u njenim elegantnim, belim kreacijama. Iako se još uvek ne zna kada Megan treba da se porodi, navodno je reč o proleću naredne godine.

1. Kraljevsko venčanje

Trenutak koji je svakako obeležio 2018. u kraljevskoj porodici jeste bilo spektakularno venčanje Megan i princa Harija 17. maja u Vindzorskoj palati. Megan je i ovoga puta demonstrirala svoj istančan modni ukus opredelivši se za jednostvnu haljinu čamac izreza i veo obrubljen čipkom, dok je tijara koju je ponela bila omaž pokojnoj princezi Dajani.

kendall Ko su najplaćeniji modeli u 2018? hbz-ss2019-trends-00-index2-1539194181 Sve što treba da znate o trendovima za proleće 2019. cover 10 modnih momenata koji su obeležili 2018. collage Najbolja izdanja ulične mode ove godine · · · · · ·