BeFunky-collage
PULS GRADA · stilistika

Nujorška Nedelja mode počela je pre svega nekoliko dana, a trendovi koji su prikazani u okviru aktuelnih kolekcija za jesen već uveliko se mogu videti na ulicama ove metropole. Naime, poznate IT devojke, koje ne propuštaju ovakve događaje, koriste svaku priliku da između revija prošetaju neko upečatljivo izdanje i ponesu atraktivne trendove koji će obeležiti ovu godinu.

Karirani dezen, kao i tople čokoladne, oker i terakota nijanse dominiraju većinom izdanja. Ipak, neke dame nisu odolele veselim prolećnim bojama, te su odabrale nežne kombinacije pastelnih tonova, puder-plave, pink i bež.

U pogledu materijala, preovlađuju veštačka koža i krzno, te ukoliko ste u potrazi za idealnim mantilom ili kaputom, Nedelja mode u Njujorku biće za vas prava inspiracija. U skladu sa vodećim trendovima u modnoj industriji, a to su eko moda i održivost, sve veći broj dizajnera prednost daje ekološkim materijalima koji mogu da se recikliraju, a koji sa druge strane izgledaju jednako moćno i šik.

Ništa manje interesantni nisu ni asesoari, a među njima apsolutni favorit je torba sa kaišem koja može da se nosi u ruci ili na rame. Kako će neobične torbe biti jedan od glavnih trendova ove godine, naš savet je da investirate u jedan kvalitetan stejtment primerak koji će svaku vašu kombinaciju podići na viši nivo.

Za kraj, ne zaboravite slojevitost! Ništa ne izgleda tako dobro kao zanimljiv vizuelni kolaž satkan od različitih tekstura, boja i formi koje se savršeno slažu. Dakle, drage dame, budite hrabre, maštovite, i svoje, igrajte se, eksperimentišite i probajte nešto novo, jer poenta mode jeste da u njoj uživate i dobro se zabavite. Galerija koja sledi to neosporno dokazuje. Uživajte!

Šta se ovih dana nosi na ulicama Njujorka...Otvori galeriju
BeFunky-collage (9) Praktični stilski trikovi koji će vam uštedeti vreme BeFunky-collage (7) Savršeni poslovni stil Viktorije Bekam checkedtrousershero Kako da stilizujete karirane pantalone ove sezone? BeFunky-collage (2) 5 najstilizovanijih muškaraca u svetu poznatih · · · · · · ·