Nick Cave
KULTURA · muzika

Koncert Nick Cave & The Bad Seeds koji će se održati 28. oktobra u Kombank Areni, najbolje je prodavan koncert cele svetske turneje. Iako je ostalo još nešto više od mesec dana do koncerta, ceo planiran kapacitet je rasprodat a zbog izuzetno velikog interesovanja i zahteva brojnih fanova koji su ostali bez ulaznica, kapacitet se proširuje na gornje tribine (nivo 400).

Nick Cave and the Bad Seeds održaće koncert u okviru svoje svetske turneje na kojoj predstavljuju album Skeleton Tree koji se našao na prvim pozicijama brojnih svetskih lista slušanosti dok mu je Guardian poverio pet zvezdica i opisao kao „remek delo ljubavi i razaranja“.

Prethodni nastup Nick Cave and the Bad Seedsa u Areni proglašen je za najbolji koncert  2008. godine u Srbiji. Ovo je bio jedan od najdužih koncerata ovog muzičara koji je trajao blizu 150 minuta pri čemu je Nick Cave više puta ispunjavao muzičke želje svojih fanova.

Nick Cave u Beograd dolazi sa svojim dugogodišnjim saradnikom, tekstopiscem Warrenom Ellisom, kao i bendom koji čine Martyn Casey, Thomas Wydler, Jim Sclavunos, Conway Savage, George Vjestica i Larry Mullins.


Stuttgart Online Grupa Stuttgart Online snimila spot za pesmu „Ljudi od reči“ everything-nowcover Muzička recenzija: Arcade Fire „Everything Now“ (Universal) Grbave tange Grbave Tange: Veče muzičke komedije u Beogradu georgemichael Preslušajte zarazni remiks pesme „Fantasy“ Džordža Majkla