Gabi Novak
KULTURA · muzika

Veliki praznik muzike očekuje Beograd 30. maja u Sava centru – koncert posvećen Arsenu Dediću, legendarnom kantautoru, pesniku i boemu, pod nazivom „Sve bilo je muzika“.

U Arsenovu čast zapevaće neke od najvećih zvezda ovih prostora: Gabi Novak, Matija Dedić, Sergej Ćetković, Ana Stanić, Petar Grašo, The Frajle, Bojana Stamenov, Nikša Bratoš, Klapa Maslina, i specijalni gosti – Hor Kolibri. Gabi Novak će publici otpevati neke od pesama koje će uvek biti aktuelne i voljene, kao što su Pamtim samo sretne dane, Kuća za ptice, On me voli na svoj način i brojne druge hitove. Stihove Arsenove poezije kazivaće poznati beogradski glumac Dragan Vujić Vujke, što će pružiti priliku da se ponovo čuju nezaboravni stihovi uz koje su se mnogi zaljubljivali, ali i tugovali. Za sada je poznato da će Petar Grašo u Sava centar doneti okus mora, Ana Stanić podsetiće na stihove koje je Arsen posvetio jednoj od svojih muza, Mileni Dravić, dok će Bojana Stamenov izvesti njegovu čuvenu odu mladosti.

VALJEVO JAZZ FEST POSTER 2019-small Glavni program 35. Valjevskog JAZZ festivala The-Rolling-Stones Najbolje pesme Rolingstonsa u kojima bend ne liči na sebe 60335195_298597171067709_3366679744979402752_n Pančevo Wrong Fest – tri dana alternativne muzike BeFunky-collage Muzička recenzija: Disciplin A Kitchme „Londonska trilogija” (State51/Mascom) · · · ·