tempo_logo.jpg
U VAZDUHU

Od subote, 22. juna Tempo Centri daju najveći vikend popust do sad – u svim Tempo Centrima na svaku kupovinu bez obzira na iznos računa odobrava se popust od 12 odsto

Najveći popust ikad u Tempo Centrima12% na svaku kupovinu

Od subote, 22. juna Tempo Centri daju najveći vikend popust do sad – u svim Tempo Centrima na svaku kupovinu bez obzira na iznos računa odobrava se popust od 12 odsto. Uz to, u Tempo Centrima plaćanje se može odložiti čekovima na 200 dana bez kamate.

Najveći popust u Tempu ikada!img-tempo_logo.jpg

 

Mark Garofani, direktor formata Tempo u Delhaize Serbia kaže da je ova odluka donešena kao podrška potrošačima kako bi se u sezoni putovanja i odmora dodatno rasteretili kućni budžeti: „Tempo je uvek bio prvi izbor onih koji žele da obave najbolju kupovinu. Naš razonovrstan asortiman robe svih kategorija uz odličnu ponudu svežeg mesa, voća i povrća i sezonske robe je, uz odlične cene i mogućnost kupovine 24 sata dnevno, ono što vraća potrošače Tempu.

Sa popustom od 12 odsto vikednom mislim da smo zaista pokazali da su nam potrebe potrošača na prvom mestu.“ Popust od 12% vikendom važi u svim Tempo Centrima u Srbiji: tri Tempo Centra u Beogradu (Ada Ciganlija, Viline vode, Kvantaš), Kragujevcu, Čačku, Nišu, Novom Sadu, Kraljevu, Vrnjačkoj banji i Užicu.Beogradski Tempo Centri vlasnicima personalizovanih Bus Plus kartica koji su se prijavili za benefit program odobravaju popust od 5 odsto radnim danima, a Tempo Centar na Adi i Kvantašu od ovog proleća imaju u ponudi tehike robu preko 50 svetski poznatih brendova. 

girls-drinking-coffee3.jpg Lara Marinković: Banana i ribe press_photo_138x210_c.jpg Naše preporuke za ovogodišnji Mikser moda.jpg Majska moda za poneti 82ba_620_300.jpg Vodimo vas na koncert Đorđa Balaševića