BeFunky-collage (15)
U VAZDUHU · pop trash

Nije lako biti poznat! To mnoge dame iz svetskog džet-seta dobro znaju. Treba uvek izgledati besprekorno, negovano i glamurozno, jer nemilosrdni paparaci stalno vrebaju… Ovaj period godine naročito je zanimljiv jer je u toku sezona dodele brojnih filmskih nagrada, te poznate dame vredno rade na svom izgledu i toaletama, ne bi li na svečanim ceremonijama ostavile upečatljiv utisak i zasenile sve prisutne. No, neretko se desi da se malo zaigraju, te u želji da izgledaju drugačije i skrenu pažnju na sebe, zapravo naprave pravi promašaj.

Bilo da je reč o prevelikoj količini pudera koji odaje neuredan izgled, prejakom bronzeru koji čini da lice izgleda dosta starije, ili neumerenoj količini maskare, ajlajnera, šljokica i drečavih karmina, ovi šminkerski pehovi nikako ne imponuju poznatim damama koje žele da uvek izgledaju čarobno. Umesto da šminka istakne ono najlepše na njihovom licu, neveštim potezima ga potpuno transformišu, i to na potpuno pogrešan način. Istina je da su mnoge poznate dame vremenom poradile na svom vizuelnom identitetu, uključujući i stil šminkanja, ali fotografije koje slede dokaz su da mnoge od njih imaju i te kako još šta da nauče. Za početak, zlatno pravilo – manje je više! Verujemo da ćete se nakon listanja naše galerije složiti sa nama!

Kristina AgileraOtvori galeriju
tetovaze-poznati-cover Otkrivamo značenje tetovaža poznatih ličnosti BeFunky Collage Neverovatne transformacije običnih ljudi istock-92158572_0 Da li biste se usudili da ovako gledate film? page-cover-kendall Kendal Džener ima nezvanog gosta na svojim fotografijama · · · · · ·