cover www.popsugar.com
U VAZDUHU · urban flash

Vreme leti, i kraj oktobra će doći brže nego što mislite. Kako se ne biste našli u čudu jer niste pripremili kostim za „Noć veštica“, mi vam nudimo pregršt ideja. One će vas zasigurno inspirisati da svojim kostimom nekoga nasmejete, uplašite, a pre svega da zabavite sebe i druge.

Inspirišite se događajima koji su obeležili godinu

Noć veštica je dobra prilika de se opustite i zabavite, pa kostimom probajte da budete duhoviti i sa određenim stavom. U 2018. godini već se desio pozamašan broj interesantnih događaja u pop kulturi, te se nadovežite na njih ako želite nešto originalniji kostim ove godine. Na primer, ako ste u ljubavnom paru, obucite se kao princ Hari i Megan Markl. U slučaju da volite filmove, mega hit Black Phanter može vam biti inspirativan. Setite se i pop-dive Rihanne, koja se na ovogodišnjoj Met Gali pojavila obučena kao papa! Još jedna planetarno popularna pevačica – Beyonce, sve je zadivila svojim nastupom na muzičkom festivalu Coachella, pa slobodno prekopirajte njen izgled za maskenbal-žurku.

Grupno kostimiranje je posebno zabavno

Ne gledajte na sebe samo kao na individuu, već i kao na deo grupe, te se tom logikom vodite i prilikom odabira kostima. Organizujte proslavu Noći veštica na poslu sa svojim kolegama, pa se opredelite za temu koje ćete se svi držati. Ili, ako na poslu nema ništa od žurke, onda se dogovorite sa prijateljima da se svi obučete u sličnom tematskom tonu. Pomislite na filmske velikane starog Holivuda, likove iz crtaća Minions, stjuardese i pilote, Alisu u zemlji čuda, Čarobnjaka iz Oza, i naravno na porodicu Adams.

Mislite na decu, a naročito na blizance

Ako iko voli da se igra i maskira, to su onda deca. Zato im nemojte uskratiti priliku da se zabave, što će biti razlog više da se potrudite oko njihovog izgleda za Noć veštica. Gledajte da kostimi budu jednostavni, ali i efektni, kako bi deca lako mogla da se kreću u njima. Čak i najjednostavnija pelerina sa natpisom, printom i šljokicama, pretvoriće vaše mališane u mini super heroje, i učiniti da se osete specijalno. Lako mogu postati kišni oblak ili šarena duga sa suncem, ako samo prišijete delove i aplikacije na već postojeće haljinice. Posebno se zabavite ako su u pitanju blizanci, jer će onda svaki kostim biti dodatno duhovit, s obzirom na to da će ići u paru.

A najstrašniji kostim od svih je…

Volite horor filmove, volite da se plašite, strah vam je važan deo srca, i sve biste dali za osećaj da vam se krv ledi u žilama? Onda je Noć veštica idealan praznik za vas, a samo će jedan kostim ovekovečiti sav užas i morbidnost. U pitanju je naravno izgled najčuvenijeg zlog klovna na svetu, a njegovo ime je It iliti Pennywise. Stiven King nam je zauvek implementirao večiti strah od “simpatičnog i slatkog” klovna, a prošle godine, gledajući novi film, mogli smo da se podsetimo koliko je It zapravo strašan. Kako biste ličili na njega, mislite u pravcu uniformisane bele odeće sa puf rukavima, karnerima i bogatom kragnom. Stavite riđu periku, lice obavezno prefarbajte u belo, pa crvenom bojom naglasite usta, nos i linije kod očiju. Na kraju, obavezno sa sobom ponesite crveni balon!

796612e7-2eb6-42b0-8034-0cf1924b450f-couple-having-a-quiet-moment Ovi znaci pokazuju da ste prerano ušli u novu vezu naslovna Neverovatne slučajnosti zabeležene na fotografijama Meteorologija Leto je pogubno po psihu? photo-1509375911737-13a210a963f2 10 pravila bontona koja redovno kršimo · · · · · · ·