muškarci
PULS GRADA · moda

Lepota Instagrama jeste u tome što možemo da gledamo atraktivne muškarce. Da, oni su uglavnom plaćeni da izgledaju prelepo, ali nema veze, na njima je sve za uživanje, od kose preko ruku do mišića na stomaku. I definitivno znaju kako da poziraju.

Ako vam slučajno nekad ponestane inspiracije koga da pratite na Instagramu, mi vam dajemo predloge koga da zapratite. Pred vama su neki od najzgodnijih muškaraca a vi samo birajte čiji nalog ćete pratiti.

@TYSONCBECKFORD (Tyson Beckford)- broj pratilaca 494 hiljade

Najpoznatiji je kao zaštitno lice sportske odeće Ralfa Lorena. Bavi se i TV hostingom i glumom. Instagram hrani super fotkama sa plaže (da, sve su bez majice).

@MARLONTX (Marlon Teixeira)- broj folovera 533 hiljade

Ovaj brazilski model je šetao pistom za Žan-Pol Gotjea, Kavalija, D&G. Na Instagramu šeta plažom sa svojim psima i fotka se na crvenom tepihu.

@SEANOPRY55 (Sean O’Pry) – 563 hiljade pratilaca

Jedan je od najpoznatijih muških modela na svetu. Radio je kampanje za Versaće, Marka Džejkobsa i pojavljuje se u spotu Taylor Swift za pesmu Blank Space.

@WHOISELIJAH (Stephen James) – broj pratilaca 1,6 miliona

„Tetovaže na brdovitom mladiću“ sada imaju svoje vizuelno otkriće. Ovaj seksi Britanac je prvo počeo kao fudbaler u Škotskoj pre nego što je postao jedan od modela sa najvećim brojem pratilaca na Instagramu.

@LUCKYBSMITH (Lucky Blue Smith) – 2, 4 miliona pratilaca

Hladno plave oči i plava kosa zamađijali su milione ljudi, bukvalno. Već je bio na naslovnicama najvećih časopisa kao što su Vogue i GQ a maneken je za Toma Forda.

Priznajte da ste već u search opciji Instagrama i da nekog od ovih lepotana jurite. Jasno nam je, u životu je bitno pratiti srce, a na Instagramu hraniti oči.

Moda Nove modne blogerke koje morate zapratiti na Instagramu Haljine Devojke u letnjim haljinama cover Simpatični broševi sa feminističkom porukom Muške zablude o letu 10 najvećih stilskih promašaja leta koje muškarci prave · ·