Naked
U VAZDUHU · tech/web

U klasičnom ogledalu možete da vidite kako izgledate u datom trenutku. Naked vam pruža mnogo više informacija – u pitanju je skener vašeg tela, koji može da vam prikaže mnogo više od onoga što se vidi golim okom.

Informacije se prenose preko odgovarajuće aplikacije, koja prati vašu težinu, kao i odnos masti i mišića. Naked je revolucionarno ogledalo, koje će promeniti način na koji vi posmatrate vaše telo.

Svako ko je pokušava da skine kilograme, zna da mu ogledalo nije najbolji prijatelj. A zamislite da vam ogledalo daje motivaciju da budete što aktivniji i jedete zdravo. Takođe, saznaćete kako da povećate mišićnu masu.

Kako Naked funkcioniše pogledajte u ovom video klipu:

Naked košta 440 evra, ali razmislite nije u pitanju investicija u nameštaj, već u vaše zdravlje. Povezuje se na vaš telefon preko Blootooh veze, a sve informacije pratite preko pametnog telefona.

Teenage Rails Girls Beograd Teenage Rails Girls Beograd: Srednjoškolke koje vole web programiranje iPhone SE Rezervišite svoj iPhone SE na vreme Huawei Premijera Huawei P9 i TalkBand B3 u Londonu cover1 Virtuelna realnost u ofanzivi