covernakit
PULS GRADA · moda

Ako ste do sada bili tolerantni za razne modne trendove od kojih se ljudima od ukusa prevrće u stomaku, možda će vas ovaj novi proizvod ubediti da stvari nekada mogu stvarno da odu predaleko. Pred nama je, ni manje ni više, nego nakit za međunožje! Pretpostavljamo da nismo jedini koji su se zapitali: kome ovo treba?

Za ovaj jedinstveni nakit su odgovorni ljudi iz japanske kompanije Bodivas, koji već imaju iskustva u proizvodnji neprikladnih asesoara. Njihov novi proizvod se zove Beachtail (rep za plažu), a nosi se tako što se lanac sa dragim kamenjem ili drugim ukrasima stavi oko donjeg dela vaših gaćica i tako visi i klati se dok uživate u tipičnim letnjim aktivnostima na plaži.

Pretpostavljamo da je poenta ovog nakita da akcentuje razmak između butina kod zgodnih devojaka, ali čini se da će njegovo nošenje za posledicu pre imati poglede pune iščuđavanja i podsmešljive komentare slučajnih prolaznika. Ne treba zaboraviti i neprijatno trljanje nakita sa nogama kao još jedan faktor koji nas odbija od ove novotarije.

Komad Beachtail nakita košta 19,50 dolara i dostupan je na sajtu Amazona. Kompletan asortiman kompanije Bodivas možete pregledati OVDE.

Kako se vama čini ovaj nakit? Da li mislite da mu treba dati šansu ili je naša presuda tačna?

H&M Studio H&M Studio kolekcija za jesen/zimu 2017: Urbana sofisticiranost first-slide-(2) Odevne kombinacije zbog kojih ćete se radovati povratku na posao 13-922x500 Dior: Istražite 70 godina visoke mode duks Sleep Hoodie-Duks na naduvavanje koji postaje jastuk · ·