Nakita FB stranica
U VAZDUHU · intervju

Nimalo iznenađujuća i legendarna Nakita (isprava vladarka Fejsbuk castva nazvanog Ručno pravljeni nakit, a ubrzo i čitave planete) i u ovom ekluzivnom razgovoru za City Magazine odlučila je da ostane enigmatična (za nas plebejce, poznate i pod odrednicom ‘bedni civili’) a samim tim i uzvišena, nedodirljiva i zaista jedinstvena. Više u razgovoru koji sledi…

Ko je zapravo Nakita, da li je možda kucnuo čas da znatiželjni steknu pravo i saznaju više?

Kako to mislite ko je zapravo Nakita? Vi to meni, osobo, hoćete da kažete da ne znate ko sam ja? Volela bih da posle ovog intervjua porazgovarate sa mojim suprugom Kim Jong Unom. Sa njim se samo jednom u životu razgovara. Mislim da ćete mu se jako svideti, ličite na njegovog teču.

Kako ste u ovom trenutku i kako je uopšte biti Nakita još jedne turobne tranzicione jeseni?

Svaka jesen je OK ako imaš dovoljno novca. Posmatram druge kako su depresivni, ne dopada im se ova hladnoća, pokisli su, tmurni, odlaze na koncerte Sergeja Ćetkovića… A ja uživam, pravo da Vam kažem. Jedva čekam zimu. Već prvog decembra ću okititi jelku i ostatak kuće. Mislim mogla bih ja to i sad u novembru ali mi je nekako neprijatno.

Sada ste suverena vladarka, ali vratimo se malo u prošlost, kako je to izgledalo biti Nakita u detinjstvu i nežnim godinama?

Trudila sam se da kao i svi moji vršnjaci živim normalno. Tada smo živeli skromnije. Sećam se onih dobrih vremena kad tata vikednom upali naš privatni avion pa sa mamom i obezbeđenjem odemo u Trst da kupimo robove. Školskih dana se isto rado sećam. U prvom razredu sam bila izabrana za predsednika odeljenjske zajednice, a u drugom sam postala direktor škole. Bila sam omiljena u školi jer je tako moralo da bude.

Kada ste u sebi prepoznali potencijal za ovo što ste sada, kada ste spoznali da hoćete još, da hoćete sve, pa kako bude?

Baš iz tih školskih dana, kad su me stavili na čelo škole, shvatila sam da sam posebna i da mogu da učinim puno toga za elitno društvo. Elita je u meni videla neku vrstu spasa. Često se desi da mi ljudi priđu i pokažu svoj novčanik. Ali ne da bih videla koliko su bogati, nego to kako drže moju sliku pored nekog sveca i članova porodice.

Hoće li biti tog boljeg života za nas plebejce?

Ako niste zadovoljni, onda uvek može bolje. Radite na sebi svakog dana. Borite se. Izbegavajte sniženja i pijte dosta tečnosti.

Kako ćemo sada, nakon pobede Trampa na predseničkim izborima?

Trampova pobeda će pre svega Srbiji, a onda i Americi doneti mnogo toga dobrog. Elita će konačno moći slobodno da se kreće i funkcioniše. Živimo u vremenima kada je jako neprikladno, da ne kažem sramota, reći glasno i jasno “DA, ja sam bogat, DA, ja posedujem jahtu, DA, ja sam deo elite, DA, ja sam u seksualno-intimnim odnosima sa batlerom…”. Ne želim to da krijem. Ima i onih koji se bune pa kažu: „Kako ja svom detetu sutra da objasnim kad vidi na ulici da se dve bogate osobe drže za ruke?“. Ali vremena se menjaju. Vidim da naš narod mnogo voli Trampa. Šteta što nije i teniser.

Oko čega bismo najpre, kao osobe, trebalo da se osvestimo?

Ako ne pripadate delu elitnog društva (a želite) onda je svakako vreme da se osvestite u svakom smislu. Dođite na našu Facebook stranicu i mi ćemo vam dati smernice. Da li bi ste pustili Nakitu u vaše srce? Lajk ako biste.

Kome biste Vi lično ponajpre izrekli onu čuvenu „Osobo, osvesti se!“?

Ja to nikad nisam rekla. Mislite na: „Osobo, saberi se!“? Neeee, Vi definitivno morate da upoznate mog supruga. Trudim se da razumem Vašu tremu jer imate priliku da komunicirate sa mnom, ali ne mogu ni ja da budem toliko tolerantna…

Koja je, po Vašem sudu, aktuelna cena najneophodnijeg dela asesoara za sirotinju i nižnje?

Znate, ja se sirotinjom ne bavim. Nje nema ni na našoj Facebook stranici ni u mom okruženju. Šta ja znam šta njima treba? BusPlus kartica je valjda obavezan acesoar… Molim Vas, uznemiravate me, drhtim.

Šta u ovom trenu fali Nakiti za savršenu sreću i potpunu dominaciju, ili je ta era već otpočela?

Fali mi još Bandbija. Dobar je ovaj ali se brzo kvari. Svako malo ide u bolnicu zbog nekih preloma. Što se moje dominacije nehumanog intenziteta tiče, standardno je prisutna od prvog dana.

S tim u vezi, šta planirate, o čemu snivate?

Pa, sad kad pomislim, dobro bi mi došla jedna mašina za kloniranje Bandbija. A kad su planovi u pitanju… Pa imam ih puno. Možda se uskoro priključim i YouTube zajednici i ispravim neke stvari. Znate nije normalno da neko snimi Haul video, a da potroši samo 1000 dinara na garderobu ili proizvode.

Kad već par puta pomenusmo Bandbija, za kraj, kako je Bandbi, da li je on Vaše mezimče, Vaša neželjena bagaža ili legenda samo takva, baš kao Vi?

Ma Bandbi k’o Bandbi. Dobro je… Samo me gleda onako i trza glavicom. Ima neke tikove. A volimo se mi. Bandbi je veliki deo mog života i ja bez njega ne mogu. Koliko puta bih od besa udarila nekog, upucala, ubola nožem, odvela na snimanje emisije Lee Kiš… Ali on se uvek tu nađe i pomogne mi da to prebrodim. Kad je već kraj, jel smem da pozdravim puno moje drage bisere? Čuj mene „Jel smem?“. Veliki poyyy i za vas iz City Magazina.

Kontrazen Kontrazen je stanje suprotno statičnom umu 31.crumb.s Saša Aleksić: Crumb.s – Spoj umetnosti i slatkiša 025_NH_Pankratium WEB cover Leonardo Batineli i Nina Fountendakis: Igranje sa svetlošću za čistu desetku! Maja Medi Maja Medić govori o knjigama „Nacionalna klasa: Filmovi Gorana Markovića“ i „Grlom u jagode: 40 godina TV serije“ ·