DJ Jelkinja, foto Marko Djokovic
KULTURA · muzika

Nakon koncerta na Kolarcu zajedno sa šefom-dirigentom Gabrijelom Felcom, Beogradska filharmonija priređuje peti „afterparti“ pod nazivom „Late Night Classic“, u srcu Savamale u klubu Taman (petak, 19. april, od 23h). Pravo iz redova prvih violina, filharmoničarka Jelena Dimitrijević ponovo staje za di-džej pult sa koga će puštati numere klasične muzike po svom izboru.

Late Night Classic je koncept Beogradske filharmonije i kluba Taman koji klasičnu muziku izvodi iz koncertnih sala i to pravo u centar beogradskog noćnog života. Pod umetničkim imenom DJ Jelkinja, violinistkinja se već oprobala u ulozi di-džeja kada je na jednoj od prethodnih filharmonijskih žurki zagrejala klabere uz igračke numere klasične muzike. Ovog puta, Jelkinja se odlučuje za „staru školu“ i najbolja izdanja čuvene ruske diskografske kuće Melodija.

Do sada su se u ulozi di-džejeva predstavili direktor Ivan Tasovac kao DJ Taki, PR menadžer Jelena Milašinović odnosno DJ Jelllena, a čuvena čelistkinja Maja Bogdanović je pored di-džejisanja upriličila i pravu klupsku svirku zajedno sa violinistom svetskog glasa, Danijelom Rolandom.

BeFunky-collage „GODUM” nagrade otišle u ruke Bajagi, S.a.r.s.-u, Nevernim bebama, Bati Kovaču… BeFunky-collage (11) Madona predstavlja „Medellin” i najavljuje novi album Addiko Fusion Line Up Od Mančestera do Balkana: Stigao je novi talas izvođača za Addiko Fusion binu na Exitu! Solomun +1 Najpopularnija žurka sa Ibice stiže na EXIT: Solomun +1 na Areni uz veliki Tale of Us! · · ·