Uredite spavaću sobu
PULS GRADA · enterijer/arhitektura

Često u svakodnevnoj gužvi primećujete nedostatke u svom domu ali nikako da sednete i razmislite o tome kako da sebi pojednostavite život i svakodnevicu. Ako se redovno saplićete o veš koji bi trebalo da je u korpi, ali ona je avaj, uvek prepunjena, ako vas nedostatak plakara frustrira, ako vaš kućni ljubimac uporno želi da vam se pridruži u spavaćoj sobi – vreme je da pogledate šta je to sve nastalo zahvaljujući „pametnom dizajnu“ a što će vam sigurno biti od velike pomoći!

Ponekad pojedini komadi nameštaja izgledaju sjajno ali vam nisu dovoljni, uvek je neka polica nedovoljno velika za sve vaše sitnice, ili vam nedostatak slobodnih utikača zadaje svakodnevnu glavobolju. Niste vi ni prva ni poslednja osoba na svetu koja je primetila kako svakodnevica ume da bude komplikovana kad živite u malo kvadrata i još kad vam sve stvari koje posedujete nisu ili funkcionalne, a još bolje višenamenske.

Zahvaljujući mladim dizajnerima, čija su rešenja poslednjih godina sve zastupljenija svuda u svetu, i čija se reč ipak poštuje, nudimo vam neke od najboljih novih komada nameštaja i ukrasa za vaš dom, koji pomažu da se tenzija smanji, a uživanje poveća.

Plakar smešten ispod krevetaOtvori galeriju
Stare stvari sa novom namenom Kako da iskoristite stare kuhinjske sitnice Trendovi za uređenje stana u 2016. Ključni trendovi za uređenje doma u 2016. Podvodni soliter Podvodni soliteri Aequorea – da li ćemo živeti pod vodom? "Seti se smrti" ali i umetnosti! Bonsai lobanje – mrtvi su oživeli · ·