Nani Zani
PULS GRADA · dizajn

Nani Zani ogrlice su „priroda“ koja se nosi oko vrata. Drvene perle opheklane pamukom, jasnih boja, jednostavnog dizajna, čiste i skladne, spojene u kombinacije koje privlače pažnju i poglede.

Tamara i Iva su dve mame, sa ukupno petoro dece. Dve kreativke koje možda znate iz nekih drugih vedrih i šarenih priča. Razumele su se, ukrstile prijateljstvo, majčinstvo, umetnost, kreativnost, boje, kvalitet, ženstvenost, estetiku – i stvorile Nani Zani. Osmislile su ogrlice koje svojom jednostavnošću pričaju svoju priču, prepoznatljivu i drugačiju.

Zbog toga su Nani Zani više od ogrlica. Jedinstvene i čiste, kriju u svojim perlama raskošne priče i karaktere. Šarena Cveta, nežna Dušica, zanesena Jadranka, ili aktivna Zoranasvaka je od njih inspirisana ženama – jakim, hrabrim, stidljivim, nežnim. Onima koje srećemo u marketima, parkićima, u bibliotekama. Kao i njihove perle, nižu se i prepliću ženske priče koje ih prate.

Žene vole Nani Zani, mame im se raduju, a bebe ih obožavaju. Jer Nani Zani su ogrlice za pipkanje malih ručica, glockanje prvih zubića i upoznavanje prirodnih materijala, boja i novih tekstura. One su ogrlice, ljubav, zagrlice. Za bebin kontakt sa drvetom i kanapom, najprirodnijim i najvrednijim dodirima. Za dodir sa maminim naručjem i kožom – jer one mirišu na mamu i njenu blizinu. One su pipkalica, mazilica, uspomena.

Baš zato je posebna pažnja pri izradi ogrlica posvećena izboru materijala. Da budu kvalitetne i bezbedne kao što su lepe. Jer lepota mami, ali poverenje se zaslužuje.

A da mama ne bi bila sama, tu su i Nani Zani mini – ogrlice za devojčice. Cveta, Dušica i Bojana, kao male, dok su pravile kolače od peska, venčiće od belih rada i spavale sa slikovnicom ispod jastuka. Za bioskop, pozorište, vrtić, šetnju, rođendan. Za šepuriti, kombinovati, igrati se, ukrašavati… Za upakovati, pokloniti ili staviti ispod jelke. Sa svojom torbicom, sa svojom pričom i šarmom.

Nani Zani ogrlice su zabavne, vesele, čiste i sigurne, prirodne i kalitetne. Odično se slažu uz letnje haljine, kao stvorene su za majice i ušuškane džempere, razbijaju monotone kombinacije, unose boje u tmurna jutra, gradski prevoz i sive gradske ulice.

Toplina i posvećenost sa kojom Nanizanice nastaju čine ih posebnim, drugačijim, prepoznatljivim. Nani Zani su ogrlice koje vas zagrle. Nani Zani su zagrlice.

Polimark haljine Polimark: Glasajte za najlepšu haljinu i osvojite nagrade DSC_ (8) cover Prvi rođendan Gradstor Design Hub-a! Polimark haljine Ove sezone modni trendovi su nešto drugačiji vizitke Najbolje vizitkarte na svetu · · · · · ·