1020(25)
PULS GRADA · moda

Naočare za sunce se oduvek smatraju važnim aksesoarom koji ima posebnu moć da dopuni i zaokruži celokupan izgled. Mogu se nositi tokom cele godine, pa je njihov estetski izgled vrlo bitan. 

Na nedavno održanim modnim revijama predstavljene su kolekcije za sezonu proleće/leto 2018. Modni kreatori su prikazali uzbudljive kombinacije koje će biti obavezne u garderoberu devojaka koje obožavaju modu. Između ostalog, manekenke su prošetale i naočare za sunce, aksesoar koji ne poznaje godišnje doba, ali koji oplemenjuje različite stajling kombinacije onoga ko ih nosi. Najpoznatiji modni brendovi su predstavili svoje nove kolekcije naočara za sunce. U njima dominiraju neobični okviri sa različitim detaljima, dezenima i bojama, koje do sada nismo imali prilike da vidimo. Pradu je inspirisao film Matriks, Dior avijatičari, a kreacije ostalih slavnih brendova pogledajte u našoj galeriji.

"Louis Vuitton" Otvori galeriju
GOLF-LE-FLEUR---SLAJDER-1200-X-600-PX Tyler The Creator & Converse: Nova GOLF le FLEUR kolekcija cover Ne bacajte ove odevne komade jer će biti hit u 2018. FashiononLondonsStreetsinthe1960s(20) Ulični stil šezdesetih godina u Londonu pagecover 5 modnih trendova ’90-ih koji se vraćaju u 2018. · · · ·