hbz-sunglasses-index-1523032899
U VAZDUHU · trend

Dolaskom dugih sunčanih dana, vreme je da svoju kolekciju naočara za sunce osvežimo novim primerkom. Neko preferira jedan model, koji lako uklapa uz razne odevne kombinacije, dok neko, pak, voli da ima nekoliko različitih modela koje uklapa u skladu za raspoloženjem i trenutnim modnim odabirom. Ove sezone, na velika vrata vraćaju se zavodljivi mačkastični okviri, ali ništa manje atraktivni nisu ni uski modeli nalik onim iz 90-ih ili neprevaziđeni pilotski model.

Za koji god model da se odlučite, velika je verovatnoća da ste ga već videle na Instagramu u režiji poznatih blogerki i influensera. Te, sada kada znate gde možete potražiti inspiraciju za stilizovanje svog omiljenog para, u galeriji pogledajte koji modeli će dominirati na ulicama ove sezone i odaberite svog favorita.

Mačkastičan okvir za šik, retro izgled Otvori galeriju
Obuća za leto Hit obuća za leto 2018: Povratak kultnih modela Torbe za leto Torbe za plažu: 8 neodoljivih modela karllagerfeld030518-0 Zavirite pre svih u novu kolekciju šminke Karla Lagerfilda colorimodaestate2018-1523511027 8 neočekivanih kombinacija boja u koje smo se zaljubile · · ·