Naomi Campbell i Kate Moss
PULS GRADA · moda

Za one nešto mlađe važna informacija glasi – prekinite da se divite prijateljstvu između modela poput Kendall Jenner i Gigi Hadid, jer one su samo senka velikog prijateljstva s početka devedesetih godina 20. veka između legendarnih supermodela Kate Moss i Naomi Campbell. Ove dve bile su, a za neke i ostale, pojam glamuroznih prijateljstava koja iako u nemilosrdnom modnom biznisu znaju uvek kako da se dobro provedu.

Da svet mode nije samo svet međusobnog nemilosrdnog takmičenja, poput kakvog akvarijuma sujeta u kojem se jedne sudaraju sa drugima i svako svakome smeta pokazuje primer čuvenog prijateljstva između supermodela Naomi Campbell i Kate Moss.

Devojke su od početka devedesetih prepoznale jedna drugu kao srodne, a istini za volju znale su dobro da se zabavljaju pa je društvo uvek bilo i složno i veselo. Kultni status supermodela pripao im je obema, no tu su titulu dobile zahvaljujući svojim jedinstvenim kvalitetima, kakve danas nikakve Gigi, Kendall i ostale ne mogu da dostignu. Žao nam je cure, ali slabo je to!

Kate Moss i Naomi Campbell - prijateljstvo u glamuroznom ruhu (1991)Otvori galeriju
cover1 Kada deda sa sela postane modna ikona Just Don x Air Jordan 2 „BEACH“. Najekskluzivnije Džordanke stigle u Beograd Haljina od leptira Butterfly Dress – haljina kakvu još niste videli Calvin Klein kampanja SS16 Calvin Klein: Nova kampanja sa mnogo poznatih lica · · ·