Naomi Campbell za Agent Provocateur
PULS GRADA · moda

Modna kuća Agent Provocateur odlučila se da za sezonu proleće 2015. snimi reklamni kratki film, u kojem naslovnu ulogu igra prelepa Naomi Campbell. Prvobitna inspiracija bili su im rani filmovi Davida Lyncha, da bi se na kraju odlučili za njegov film „Lost Highway“ i celokupnu Lynch estetiku.

Snene scene u kojima promiče jedna od najzgodnijih žena u poslednjih dvadesetak godina praćena je budnim okom fotografa Ellen Von Unwerth. U vreme kada su odlučivali ko bi na najbolji način mogao da predstavi novu kolekciju donjeg rublja za proleće 2015. gotovo jednoglasno odluka je bila Naomi. Kažu da su na snimanju čuvena manekenka i Ellen odlično sarađivale, iako obe važe za veoma tvrdoglave žene.

Naomi Campbell za Agent ProvocateurOtvori galeriju
Modne saradnje Najbolje modne saradnje u 2014. godini Najbolje obučeni muškarci Najbolje obučeni muškarci u 2014. godini Julia Roberts Julia Roberts – novo lice modne kuće Givenchy Air Max 1 Sneakerboot: Vodootporne Nike patike idealne za hladno vreme Air Max 1 Sneakerboot: Vodootporne Nike patike idealne za hladno vreme · · ·