collage
PULS GRADA · aktuelno

Ostalo je vrlo malo vremena do trenutka kada će kolekcija nastala u saradnji popularnih brendova Moschino i H&M ugledati svetlost dana. Tim povodom, u Njujorku je pre nekoliko dana održana svečana revija na kojoj su premijerno predstavljeni modeli iz ove dugonajavljivane kolekcije, a specijalno iznenađenje bile su najpoznatije manekenke današnjice.

Revija na kojoj su, između ostalih, prodefilovale Džoan Smols, Vini Harlou, Kendis Svonepel, i članovi porodice Hadid, otvorila je Điđi Hadid, a zatvorila, ni manje, ni više nego Naomi Kembel. Ona je još jednom demonstrirala potpunu dominaciju na sceni, odevena u srebrnu, šljokičastu mini haljinu, stilizovanu masivnim ogrlicama i crnim čizmama preko kolena.

Za razliku od nje, Điđi je otvorila reviju prošetavši u dugačkom crnom duksu sa kapuljačom, obogaćenim zlatnim aplikacijama i čizmama preko kolena. Ceo autfit došao je još više do izražaja zahvaljujući obilju zlatnog nakita.

Pored Điđi, na reviji se pojavio njen brat Anvar Hadid, kao i sestra Bela koja je zablistala u uskoj kožnoj haljini.

Baš kao i modeli, i sama kolekcija je vrlo šarolika. Naime, saradnja brendova Moschino i H&M iznedrila je neobičan spoj raznih aspekata pop kulture kao što su: MTV, Dizni crtaći i hip hop estetika, a ono što je zajedničko svim kreacijama jeste obilje bling-bling detalja. Pored brojnih zlatnih aplikacija i ogrlica koje podsećaju na lance, tu su i majice sa logom, kao i detalji od veštačkog krzna jarkih boja.

Što se tiče same revije, Džeremi Skot potpuno je transformisao izgled mesta na kome se ona održavala tako što mu je udahnuo duh Times Square-a uz gomilu bilborda, reflektora, i uličnih kolica koja služe njujorške specijalitete, prvenstveno hot dog, falafel i džinovske, vazdušaste perece!

Sada kada znate sve ove detalje, u galeriji pogledajte kako je to sve uživo izgledalo!

Spektakularna revija brendova Moschino i H&MOtvori galeriju

landscape-1504178496-game-of-thrones-season-8-night-king Džordž Martin konačno otkrio glavnu tajnu „Igre prestola“ Nespresso Nespresso konačno stigao u Srbiju cover 5 saveta kako da prebrodite jesenju depresiju Dušica Spasić i Irina Vukotić Lindex sa kupcima nastavlja borbu protiv raka dojke · · · · ·