Donesi.com
PULS GRADA · gastro

Najveći regionalni servis za naručivanje hrane preko Interneta, Donesi.com (www.donesi.com) postao je veoma popularan u celoj Srbiji, naročito u Beogradu i Novom Sadu. Donesi.com svojim korisnicima omogućava brže, lakše i jeftinije naručivanje hrane na kućnu adresu, a najveća prednost je činjenica da su svi najbolji restorani na jednom mestu.To u velikoj meri olakšava izbor i štedi vreme i novac.

Naručivanje hrane preko interneta je daleko jednostavnije nego putem telefona. Svi najbolji restorani su na jednom mestu sa detaljnim jelovnicima, opisima hrane i tačnim cenama. Hranu je moguće naručiti i preko besplatne Android aplikacije, koja je nedavno redizajnirana.

Donesi.com u Beogradu sarađuje sa više od 200 restorana, a u Novom Sadu sa više od 100, tako da je izbor hrane zaista veliki – od pica, roštilja i palačinki, preko kineske hrane, sušija i tortilja pa do zdrave hrane – obrok salata, potaža i sveže ceđenih sokova.

Probajte ovaj korisni i zanimljivi servis i uverićete se da naručivanje hrane nikada nije bilo brže i jednostavnije. Svi najbolji restorani u koji vrše dostavu hrane su na par klikova od vas.

Pogledajte slike hrane iz restorana koji su u ponudi sajta Donesi.com u našoj galeriji:

Balkan Orient ExpressOtvori galeriju
Pivopija Pivopija: Zemunski raj za ljubitelje piva Cake Pops Donose radost, nekad i dobre vesti – Cake Pops Pravo iz bašte Hrana iz obližnje bašte Velika Skadarlija Velika Skadarlija: Mesni specijaliteti koji osvajaju ·