pokloni
U VAZDUHU · urban flash

Bliže se praznici, sigurno već razmišljate šta ćete kome pokloniti. Kada rešite tu muku, dolazi sledeća. Kako najlepše upakovati poklon. Ako ne želite da vam upakuju na licu mesta ili ne želite ukrasnu kesu, moraćete to sami da uradite.

Možda niste skloni uvijanju pokolona i čini vam se da nikada nećete savladati tu veštinu, ali ne odustajte. Uz video koje ćete odgledati u ovom članku, za samo 15 sekundi uspećete da uvijete poklon savršeno.

Naravno, kao i za sve, i ovo zahteva vežbu, ali jednom kada savladate ovu veštinu vaši pokloni će se raspoznavati u čitavoj sobi drugih pokolona. I što da ne, dodajte ovo na listu stvari koje želite da savladate. Možda nećete uvek želeti da darove uvijete u papire koje imaju u radnji gde kupujete poklon, možda vam se svidi neki drugi papir, a ako sami ovo savladate, uvek ćete biti u prednosti. Možda će i drugi tražiti od vas da im uvijate pokolone.

sreća Sreća zavisi od ljubavi ne od novca ng Dočeci Nove godine sredinom prošlog veka deca Nauka je dokazala: Najmlađi u porodici su najzabavniji YT Oni su na YouTube-u ove godine najviše zaradili ·