Obrazovni sistem Equilibrio
PULS GRADA · aktuelno

U današnje vreme, mnogi aspekti života zahtevaju poznavanje stranih jezika. Bilo da se prijavljujete za posao ili jednostavno sufrujete internetom, poznavanje engleskog ili još jednog stranog jezika je postalo gotovo obavezno!

Kako biste se na vreme pripremili za budućnost koja vas očekuje i izdvojili od konkurencije, preporuka svim studentima je da na vreme učine značajan korak i krenu sa usavršavanjem stranih jezika!

Iskoristite šansu i naučite strane jezike dok ste još uvek studenti, jer će vam radne navike stečene na fakultetu umnogome doprineti i olakšati proces sticanja novih znanja. Ukoliko ste student jednog od fakulteta u Beogradu i želite da radite na sebi i svojim znanjima, ove jeseni imamo sjajnu vest za vas! Obrazovni sistem Equilibrio u saradnji sa Evropskim pokretom Futuris organizuje Program stipendiranja studenata – jesen 2017.

Donesite odluku i naučite ili usavršite jedan od čak deset jezika koji su ponudi: engleski, nemački, italijanski, ruski, norveški, švedski, španski, francuski, portugalski i arapski. Program počinje polovinom novembra 2017. i traje 3 meseca. Nastava se održava radnim danima (u popodnevnim i večernjim terminima) ili vikendom (u dnevnim terminima), a studenti su u mogućnosti da odaberu jednu od četiri lokacije koja im najviše odgovara: Vukov spomenik, Tašmajdan, Vračar ili Novi Beograd.

USLOVI ZA KONKURISANJE:

• Pravo na konkurisanje imaju studenti koji do sada nisu koristili ovaj vid stipendije u prethodnim Programima stipendiranja
• Da je student upisan na neki od državnih ili privatnih fakulteta i visokih strukovnih škola sa teritorije Beograda
• Da student ima prebivalište na teritoriji Republike Srbije, Republike Srpske ili Crne Gore

Polaznici će tokom trajanja programa biti u mogućnosti da pored redovnih časova stanog jezika pohađaju specijalne jezičke radionice i seminare (koji nisu obavezni) i upoznaju se sa temama kao što su pisanje CV-ja i propratnog pisma na engleskom i nemačkom jeziku, sastavljanje aplikacije za master studije na engleskom i nemačkom jeziku, tehnike učenja stranih jezika, upoznavanje sa tehnikama polaganja međunarodno priznatih ispita.

Bitan deo Programa stipendiranja studenata pored novih znanja čini i sklapanje novih poznanstava i druženje studenata sa različitih fakulteta, koji imaju zajednička interesovanja! Nakon uspešno završenog kursa i položenog završnog testa, studentima se izdaje zvanični sertifikat Obrazovnog sistema Equilibrio. Ove jeseni iskoristite priliku i ostvarite lični napredak. Prijavite se i obezbedite svoje mesto na vreme!

Swarovski kruna Dolce & Gabanna kreirali tijaru za Operski bal u Beču Zlatna ribica UPECAJ ZLATNU RIBICU: Nagradni konkurs kompanije Bambi Visa Touch to Pay Visa transformiše iskustvo javnog prevoza širom sveta Dovoljno je da se provlači Dovoljno je da se provlači! · · ·