deca
U VAZDUHU · urban flash

Rođeni ste kao najmlađi u porodici? Čestitamo! Nedavno istraživanje britanske agencije YouGov je dokazalo da najmlađa deca u porodici imaju najviše smisla za humor.

Dakle, prekinite da mislite da to što ste najmlađe dete u porodici može da bude samo loše. Nedavno istraživanje YouGov u kojoj su proučavali britansku braću i sestre otkrilo je da je prvo dete u porodici veoma odgovorno (čak 54 odsto njih oseća veću odgovornost u odnosu na mlađu decu, a samo 31 odsto mlađe dece snosi teret odgovornosti). Ova anketa je takođe ustanovila da je čak 46 odsto najmlađe dece najzabavnije u porodici dok je samo 36 odsto starije dece najsmešnije. Starija deca su mnogo više okrenuta porodici i odgovornosti. Stariji su pokazali da su organizovaniji i samopouzdaniji, dok su najmlađa deca više spontana i opuštena. Svako u porodici ima svoje mesto i čini se da su uloge baš pravilno i lepo podeljenje.

YT Oni su na YouTube-u ove godine najviše zaradili šešir Lady Gaga je na Victoria’s Secret Fashion Show 2016 nosila šešir od milion dolara Christmas horror movies (foto: Google images) Zašto ne poštujemo novogodišnje odluke? prijatelji Šta vaša prijateljstva govore o vama? · ·