friends-outdoor-blanket1-733x400_cover
PULS GRADA · deca · ženski kutak

Odnos koji imamo sa svojim najboljim drugaricama je veoma poseban. One su uvek tu kada se osećamo loše, a i nama ne smeta da budemo njihovo „rame za plakanje“ kada se pojavi potreba za tim. Njima otkrivamo naše najveće tajne i sigurne smo da neće izneveriti naše poverenje. Ipak, ono što je najbolje u vezi prijateljstva je činjenica da možemo da budemo ono što jesmo i ne moramo u svakom trenutku da vodimo računa da li je naše ponašanje „društveno prihvatljivo“.

Ponekad to znači i da pokazujemo neke ne baš lepe navike i ne stidimo se da ispadnemo malkice čudne, a ponekad i nepristojne, u njenom prisustvu. Uostalom kakvo je to prijateljstvo u kojem drugarice nisu slobodne da se zajedno šegače na prikladan, ali ponekad, i neprikladan način.

Pogledajte kojih 7 ne baš finih stvari radimo zajedno sa najboljom drugaricom:

1. Takmičimo se u podrigivanju

Stara muška tradicija je stigla i do ženskog sveta. Ako se još niste takmičili sa drugaricom u podrigivanju, pitanje je da li je ta osoba vaša najbolja prijateljica.

2. Zajedno idemo u toalet

…gde često imamo najdubokoumnije razgovore u najneprikladnijim mogućim trenucima. Doduše, neko treba i da nam drži koktel dok obavljamo nuždu.

3. Završavamo jedna drugoj ostatke hrane

Nije bitno ko je šta počeo da jede i ostavio za kasnije. Hrana je zajednička kada su najbolje prijateljice u pitanju!

4. Pričamo o avanturama sa depilacije

Kod kozmetičara se uvek dogodi nešto zanimljivo, što naravno moramo odmah da podelimo sa najboljom drugaricom.

5. Koristimo iste fraze u razgovoru

Vremenom sve više počinjemo da pričamo kao naša najbolja prijateljica, ponekad i protiv svoje volje. Na sreću, i ona će preuzeti neke izraze od nas, tako da kako je nama, tako je i njoj.

6. Možemo da komuniciramo i bez razgovaranja kada smo u društvu

Jedan pogled je dovoljan da stvorimo razumevanje sa najboljom drugaricom kada smo u prisustvu drugih ljudi. Ako smo naprasno u isto vreme odlučile da preskočimo posetu novom trendi klubu, znači da smo taj predlog već raspravile izrazima lica, a ostali neka mozgaju kako je došlo do sabotaže njihovog novog genijalnog plana izlaska.

7. Sklanjamo ostatke hrane sa lice najbolje prijateljice bez blama

Da li je to peršun između tvojih zuba? Ne brini, ja ću ga otkloniti! Imaš i bubuljicu iznad usne… iii viiišeee ne.

cover Šta boja vaših noktiju govori o vama Paul-Rudd-920x564_cover Stvari koje će vam se dogoditi u dugoj vezi Borba jedne žene da uđe u uske pantalone Borba jedne žene da uđe u uske farmerke ECN_16417_Elasticity_Filler_11_PR Eucerin: Podmlađena i probuđena koža · · ·