Parovi
U VAZDUHU · urban flash

Čini nam se da u Holivudu koliko ima sklopljenih brakova, toliko ima i razvoda. Iako su bili u braku duže od 10 godina, što je dug staž za holivudske uslove, i za to vreme dobili troje dece, Ben Affleck i Jennifer Garner su nedavno najavili da se razvode.

Na slikama i pozirajući na crvenom tepihu, neki parovi izgledaju veoma srećno, ali ko zna šta se dešava kada se reflektori ugase i poznate ličnosti se vrate u svoje vile i ostanu sami između četiri zida.

Većina holivudskih brakova ne opstane, mada ima onih čiji odnosi služe svima za primer, na pamet najčešće padaju Paul Newman i Joan Woodward. Možda je recept za uspeh izabrati partnera koji nije poznat koliko i vi, to je sigurno funkcioniše u slučaju braka Meryl Streep i vajara Dona Gummera.

U našoj galeriji videćete razne poznate parove za koje stvarno ne bismo voleli da se rastanu, jer kako ćemo onda moći da kažemo: “Vidiš kako njima super ide.”

Barack i Michelle ObamaOtvori galeriju
Devojke i mačke Devojke vole mačke Deca kao superheroji Kreativni tata pretvara svoje klince u superheroje masklead Zaposleni sa maskama: Novi način smanjenja stresa u kineskoj kompaniji Kritika Naučite da prihvatite kritiku · ·