pagecover
PULS GRADA · lepota

Zadržavanje mladalačkog izgleda je želja koja se većini nas neće ostvariti. Ipak, postoje neke žene na svetu koje imaju sreću da ih je majka priroda obdarila genima zbog kojih u srednjim i poznim godinama izgledaju bar 20 godina mlađe. Naravno, nije sve u genetici, ima nešto i u načinu života. Većina njih je duboko posvećena zdravoj ishrani i fitnesu.

Ovaj fenomen je najviše primetan u zemljama Dalekog istoka, pa tako u Japanu za žene starije od 35 godina koje izgledaju kao da su u dvadesetim se kaže da poseduju „veštičiju lepotu“.

Predstavljamo vam 5 dama koje se mogu pohvaliti izrazito mladalačkim izgledom.

1. Liu Jelin

Ovu gospođu staru 50 godina često mešaju sa devojkama i drugaricama njenog sina. Kada nije na poslu u biblioteci, Liu Jelin je uglavnom u teretani ili na plivanju, što donekle i objašnjava njenu neverovatnu figuru.

2. Žaklina

Titula najprivlačnije bake na svetu definitivno pripada ovoj dami iz Srbije, koja je ove godine napunila 47 godina. Osim što vodi računa o svom telu, Žaklina ume i da se lepo obuče, kao što se da primetiti na njenom Instagram profilu.

3. Masako Mizutani

View this post on Instagram

LOVE💖

A post shared by Masako Mizutani (@masako_mizutani) on

Masako Mizutani je bivša japanska manekenka koju su njeni sunarodnici proglasili „damom večne lepote“. Danas, najveći deo svog vremena provodi u odgajanju dece i pisanju tekstova za svoj blog. Sa svojih 49 godina, ona izgleda bar duplo mlađe.

4. Ernestin Šepard

Ova Amerikanka je najstarija bodibilderka na svetu. Ona ima 81 godinu, a zanimljivo je da je sa treniranjem počela tek posle pedesetog rođendana. Možemo svi samo da se divimo njenoj odlučnosti.

5. Lure Hsu

Lure Hsu je pre nekog vremena postala internet senzacija kada je otkriveno da ima 42 godine, iako na svim fotografijama izgleda kao tinejdžerka. Ljudi su tek bili u neverici kada su videli njenu zajedničku sliku sa šezdesettrogodišnjom majkom i tridesetšestogodišnjom sestrom Šeron.

1-34_cover Svetleće trepavice: Da li će ovo postati novi trend? shutterstock_433273975_cover Mukopolisaharidaza: Enzim koji razbija celulit Ladival Ladival: Medicinski preparati za sunčanje i najosetljivije kože cover324 Idealne frizure za letnje dane · · ·