Nectar
U VAZDUHU · promo

Kompanija Nectar višestruki je dobitnik priznanja na ceremoniji dodele nagrada Najbolje iz Srbije, u organizaciji Privredne komore Srbije. Nectar je proglašen za najbolji korporativni brend u Srbiji, a njen brend Nectar Family za najbolji brend u kategoriji pića.

„Sa posebnim zadovoljstvom i ponosom kao domaća porodična kompanija i prepoznatljiv srpski brend nekoliko godina unazad osvajamo za nas jedno od najprestižnijih priznanja Najbolje iz Srbije. Ove godine posebno smo ponosni što smo dobitnici priznanja čak u dve kategorije. Proglašeni smo za najbolji korporativni brend ali istovrmeno potrošači su izabrali Nectar Family sokove za najbolji brend u kategoriji pića. Nectar Family je tokom protekle godine akcijom od nacionalnog značaja nije svejedno kad bebe dolaze dokazao da je spreman da za porodicu uradi mnogo više i konkretno pomogne proširenje porodice i utiče na rast nataliteta u Srbiji što su potrošači prepoznali“ , izjavila je Mina Tadić, marketing direktorka Nectar grupe.

Ona je naglasila kako je osnovna snaga razvoja brenda Nectar upravo visok kvalitet proizvoda koji počiva na vertikalno integrisanom sistemu proizvodnje od plantaža voća do trpeze, kao i brojne inovacije poput kategorije proizvoda sa mlekom, kao i organskih proizvoda kojima se trude da idu korak dalje, jer nije svejedno koji brend birate.

Aleksandra Savic, Plazma prima nagradu Plazma je dobitnik priznanja „Najbolje iz Srbije“ HJ1A0267a IDEA pokrenula niz edukativnih radionica coverkonkurs Zbog velikog interesovanja konkurs „Pokreni se za posao“ produžen covernestle Nestlé predstavlja nove žitarice idealne za doručak · · · ·