Nectar podelio jabuke
U VAZDUHU · promo

Nema lepše i zdravije poslastice s jeseni od jabuke, kad je tek ubrana može da osveži, žednima da utoli želju za tečnošću, da posluži kao užina kad još nije vreme ručku. Ima dosta izreka koje potvrđuju da svakodnevni unos jabuke u organizam produžava život i čini vas zdravima, a zahvaljujući kompaniji Nectar, oni koji su se našli u beogradskom Zoo Vrtu i novosadskom Dunavskom parku, dobili su najzdraviji poklon na dar!

Ako ste uživali u porodičnoj šetnji i poslednjim toplim danima mogli ste da dobijete i poklon – sveže jabuke koje je kompanija Nectar podelila u čast obeležavanja sezone berbe ove voćne poslastice od koje se prave najbolji nektari!

Nectar poklon zdravlja vredan!Otvori galeriju

U skladu sa aktuelnom kampanjom pod sloganom Sa naše plantaže za vaše nadjraže!, jabuke su bile sveže ubrane sa Nectar voćnih plantaža u Vojvodini.

Posetioci Beo zoo vrta i novosadskog Dunavskog parka, bili su i više nego obradovani ovim lepim gestom.


Preview12cover Sve počinje knjigom Lino lada u City Magazine Medvedić Lino u poseti redakciji City Magazina Mleko za decu Moja Kravica Junior: Prvo mleko za decu u Srbiji Ispijanje kafe Miscela d`Oro je stigla u grad · · · · · · ·