Ulična moda u Kopenhagenu
PULS GRADA · moda

I dok se manifestacije vezane za glamuroznu Nedelju mode, u drugim gradovima održavaju daleko od „običnog sveta“ i namenjene su samo važnim pojedincima, Kopenhagen je napravio pravi mali izuzetak.
Velika pres konferencija, povodom otvaranja Nedelje mode, dogodila se prošle srede na otvorenom, na trgu kod gradske skupštine.

Svi koji su tom prilikom bili raspoloženi da slušaju zvanične govornike, mogli su samo da prošetaju, ili što je u Danskoj mnogo popularnije, da dođu biciklom na određeno mesto.
Bez neukusnog i nepotrebnog luksuza, a sve u cilju da se, verovatno, moda i njen mini-festival vrate sugrađanima, onima koji će na kraju i biti zaslužni što je neki trend postao veoma popularan ili svetski prihvaćen.
U takvim prilikama, bilo je sasvim zgodno pratiti šta se događa na ulicama Kopenhagena, i koliko su obični prolaznici zainteresovani za svet mode.
Pogledajte šta su osnovne karakteristike takozvanog uličnog stila u Kopenhagenu…

Nedelja mode u Kopenhagenu na ulice donosi mnogo ležernosti Otvori galeriju
Zara jesen 2015. Zara jesen 2015: Nova kolekcija za jesen i zimu Poznate naočare za sunce na filmu Najbolje naočare za sunce na filmu Letnja garderoba Omiljena garderoba poznatih dama tokom leta Slavni iz vizure Carine Roitfeld i Jeana-Paula Goudea Carine Roitfeld i Jean-Paul Goude: Slavne ličnosti prošlosti i sadašnjosti na fotografijama · · · ·