Nedelja mode u Milanu
PULS GRADA · moda

Groznica Nedelje mode za sezonu jesen/zima 2015/2016. uskoro će biti završena. Nakon Njujorka i Londona došlo je vreme da se u Milanu predstave nove krpice i novi trendovi koji će biti od ključnog značaja do kraja ove godine.

Jedna nedelja u gradu mode, kakav je Milano bila je više nego uzbudljiva. Italijanke i gošće su blistale, šetkale se i pozirale, a ono što je ostalo su fotografije „streetstyle-a“, koje možete da pogledate!

Milano je ovih dana otvorio svoja vrata dizajnerskom svetu, onima koji osmišljavaju, stvaraju, ali i onima koji uživaju i rado kupuju odeću koja je u trendu. Najviše je, kako to obično biva, bilo onih koji samo razgledaju, odvažno se kiteći tuđim perjem, pa ipak, da je Milano bio velika zdela puna inspiracije za sve koji su bili u potrazi za njom, svedoče i ove fotografije. Od pre par godina „ulična moda“ je postala ključni element svake modne svečanosti, pa zašto bi sada i ovde to bio izuzetak.

Modne sugestije na ulicama MilanaOtvori galeriju
Kako da se ne vidi koliko trošite na garderobu Kako da se ne vidi koliko ste potrošili na odeću? Novosti sa London Fashion Week-a London Fashion Week: Novosti za jesen 2015/zimu 2016. Trendovi jesen/zima 2015. Nedelja mode u Njujorku: Šta ćemo nositi do kraja 2015. best dressed Najbolje i najgore obučeni na dodeli Oskara · · · ·