Nedelja mode u Parizu
PULS GRADA · moda

Malo pomalo pomera se zupčanik na kalendaru, a to znači da je nakon sedam dana u Njujorku i Milanu red došao i na Pariz.
Ma kako vam glamurozno zvučao, ovaj grad je makar na ulicama dokazao da se glamur i šik modne piste lako mogu preslikati na pločnike, bez velike fame.
A ono što dodatno relaksira jeste činjenica da će se ove godine nositi ravno, pa je ležernost dodatno naglašena.

Alternativno, drugačije i samouvereno to su ključni pojmovi koji su pratili veliki događaj prethodnih dana u Parizu. Neočekivano je bilo, sa mnogo spontanosti, zanimljivih detalja i sa osećanjem da i stare stvari mogu da dobiju novu dimeziju. Ravna obuća je trendi, male i veoma upečatljive torbe takođe, džins obavezan i to u kombinaciji – farmerke visokog struka ili teksas jakna iz 80-ih.

Povratak grandža i pletenica, tamni karmini i kožne jakne ostaju, njima se pridružuju bunde i plisirane suknje, a nisu ni falte sasvim nemoderne. Dakle, novo pravilo glasi – pravac second hand, tamo ćete naći sve za narednu sezonu baš kao da ste umesto u komšiluku bili u Parizu…

Nedelja mode u Parizu uvela je mnogo trendi novinaOtvori galeriju
100 godina mode na filmu Pogledajte evoluciju ženske mode na filmu Neverovatna muška moda Kako bi prema modnim stručnjacima trebalo da se oblače muškarci Seksi majice poznatih Kako obična majica može da postane šik komad Muška moda Momci koji znaju kako da se obuku za proleće · · ·