Super Vero
PULS GRADA · aktuelno

Povodom svetskog dana zdravlja, Super Vero će na još jedan način pokazati brigu za svoje sugrađane i potrošače, organizacijom besplatnih merenja vitaminsko-mineralnog statusa i savetima o ishrani u periodu između 5. i 11. aprila u svojim objektima. Pomenuta akcija će se različitim danima održavati u različitim Super Vero objektima u periodu od 12-18h.

Brzim tempom života, neredovnom i nepravilnom ishranom, svakodnevno dovodimo svoje zdravlje u rizik. Super Vero, kao dobar komšija želi svoje potrošače da stavi na prvo mesto, da ih podseti na stvari koje su zaista važne i pomogne u izboru kvalitetnih, svežih, ali i odabranih namirnica koje će popraviti ili očuvati nekada i nevidljive saveznike našeg organizma.

Tokom trajanja ove akcije Super Vero želi da motiviše potrošače na sticanje zdravih navika olakšavajući im zdraviji izbor prilikom kupovine. Upravo sa tim ciljem ovaj prodajni lanac će u navedenom periodu omogućiti velika sniženja pojedinih proizvoda iz asortimana organskih namirnica, proizvode bez glutena i bez šećera, zdrave užine, sportskih rekvizita i mnogo toga još.

mcpickle (1) McDonald’s nasamario ljude reklamom za burger sa krastavcima Posetioci Kulturna diplomatija i kulturni odnosi u akciji – EUNIC Talks WikiGap alcohol-hangover-event-death-52507 Otkrivena nova zamena za alkohol koja ne izaziva mamurluk Maj mesec matematike Najbolji primeri nastave matematike u Srbiji · ·