crowne
PULS GRADA · gastro

Vikendi nisu za jednostavne obroke i ručak na brzinu nakon posla. Vikendi su za opuštene ručkove i uživanje u jelu, bez žurbe i gledanja na sat. Vikendi su namenjeni za najvažniji obrok nedelje, za porodični ručak i ručak sa prijateljima.

Nakon letnje pauze u Crowne Plaza hotelu nastavljamo pripremu našeg Nedeljnog Branča čiju tradiciju negujemo već godinama. Vreme od 13 do 17 časova rezervisano je za potpuni užitak u mnoštvu specijaliteta koje za vas pravi tim šefova restorana The Dining Room. Svaki nedeljni ručak se sastoji iz klasika na koje su gosti navikli i specijaliteta koji se tematski menjaju svakog vikenda. Za svakog ljubitelja dobre hrane, ovaj nedeljni ručak je pravi izbor. Za vreme trajanja ručka, za vašu decu je zadužen animator, a parking je besplatan.

Zato, prepakujte raspored – imate planove za nedelju, 23. i 30. septembar.

Za mesec septembar imamo posebno iznenađenje za sve goste. Pored standardne ponude, ova dva branča će biti posvećena čuvenom sajmu Oktoberfest. Za sve goste je pripremljeno craft pivo Dillema i Kabinet kao deo dobrodošlice i mnoštvo specijaliteta bavarske kuhinje.

Ove sezone Branč poslužujemo po nepromenjenoj ceni ali sa mnogim lepim iznenađenjima i još boljim servisom. Vaši mališani do šest godina, ručaće besplatno, a za decu od šest do 10 godina platićete samo pola cene. Za najmlađe smo pripremili igraonicu i animaciju.

Rezervacija stola je poželjna.


15371903009102421 (1) Vučija rakija: Tradicija po recepturi starih majstora Igor Luković autor projekta i Duška Ćetković 24kitchen Počinje „Beogradska nedelja restorana“ Pozivnica za serovanje i slanje prijateljima Jesenji Ukus Fest: Festival hrane i pića sa domaćim proizvodima Vulkan-5528 ZS-cover Home Made Company: Volcanos – Erupcija neodoljivih ukusa · ·