Bio-Oil Srbija
PULS GRADA · lepota

Da li ste znali da je najprodavaniji proizvod na Amazonu u poslednjoj deceniji ujedno i jedan od omiljenih proizvoda sestara Kardašijan? Da li biste verovali kada bismo rekli da je reč o proizvodu koji nije dostupan i omiljen samo među poznatima već i među hiljadama žena širom planete? Reč je o višenamenskom preparatu za negu kože sa brojnim delotvornim svojstvima – Bio-Oil.

Brojne statistike pokazuju da se sve veći broj žena i muškaraca bori sa različitim problemima na koži, od ožiljaka, strija koje mogu nastati kao posledica brojnih faktora, pa sve do suve kože, osećaja zatezanja i svraba na koži. Bio-Oil je proizvod koji je namenjen i može se primeniti baš u sve navedene svrhe, i upravo nas zbog toga ne iznenađuje njegova popularnost i više od 280 međunarodnih priznanja i nagrada koje potvrđuju njegovu efikasnost i pozitivna dejstva.

Formulacija Bio-Oila je kombinacija ekstrakata biljaka i vitamina sjedinjenih u uljanoj bazi. Revolucionarni sastojak ovog proizvoda je PurCellin Oil, koji menja uljanu konzistenciju, čineći ga laganim za nanošenje i nemasnim, što osigurava da će sva svojstva biljnih ekstrakata i vitamina biti dobro apsorbovana u kožu.

Sastojci biljnog porekla u Bio-Oilu su ulje nevena, lavande, ruzmarina i kamilice, a proizvod sadrži i vitamine A i E, koji pospešuju formiranje novog sloja kolagena i dubinski hrane kožu. Može se koristiti za negu kože tela i za negu kože lica.

U svakodnevnoj primeni Bio-Oil može da unapredi vašu rutinu nege, pa se tako savetuje da Bio-Oil koristite pre nanošenja vašeg pudera kako bi koža bila hidrirana, blistava, a puder izgledao prirodno bez efekta maske na licu. Takođe, nanošenjem Bio-Oila na kožu tela pred spavanje, ne samo da ćete uživati u hidriranosti i glatkoći vaše kože, već ćete moći i da se opustite uz njegov aromatični miris ruže i brže utonete u san, kako biste bili odmorni i spremni za dan koji sledi.

Uz Bio-Oil nega nikada nije bila lakša, a uživanje nikada veće.

rexfeatures-9047043br Lakovi za nokte: 5 neodoljivih nijansi za sezonu proleće/leto 2018. page-cover Najgore tetovaže na usnama d18dce3da42f6c31048cb07dc82a53b1 Kako da sami napravite neurednu punđu poput profesionalca page-cover Impresivne tetovaže ne baš smislenih stvari · · · · ·