Otvoren Negroni okršaj, veliko takmičenje barmena 02
U VAZDUHU · promo

Majstori pripreme koktela dobili su novi izazov – „Negroni Okršaj“, koji poziva sve barmene da od 26. maja do 05. juna 2017. naprave čuveni „negroni“ koktel sa svojim ličnim pečatom, i učestvuju na takmičenju koje ih može odvesti u prestižnu Campari Akademiju u Milanu.

Najava početka takmičenje za najbolji negroni koktel okupila je veliki broj domaćih ljubitelja koktela, poznavalaca koktel-bar kulture, kao i barmena, na događaj koji je ovim povodom organizovan u Disco Grillu Radost.

U ambijentu koji je odisao retro šik atmosferom, prepoznatljivom za negroni – koktel čiji je neizostavni sastojak upravo Campari, prisutni su pored uživanja u koktelima imali priliku da prisustvuju i predavanju Dušana Zarića, barmena, miksologa i vlasnika jednog od najboljih koktel barova na svetu.

Zarić je prisutnima približio najnovije trendove u pripremi i serviranju koktela, objašnjavajući da negroni zauzima posebno mesto na listi jer predstavlja poseban svet i posebnu filozofiju uživanja, stila i elegancije. Tim pre je zadatak barmena u okviru Negroni Okršaja izazovniji, jer je potrebno da svom negroniju daju i lični pečat.

Barmeni koji žele da učestvuju prijavljivaće se na takmičenje slanjem fotografije svoje izvedbe negronija na negronichallengeserbia@gmail.com. Sve prijavljene fotografije biće postavljene u album na Campari Facebook stranicu. Glasanje će se odvijati upravo putem Facebook stranice Campari. Odluku o pobedniku doneće tri stručna žirija pred kojima će finalisti pripremati svoj negroni 30.juna, a barmen čiji negroni bude izabran za najbolji dobija nagradno putovanje u čuvenu Campari Akademiju u Milanu.

Campari Group osnovan je 1860. godine i spada u red vodećih proizvođača u globalnoj industriji brendiranih pića sa portfolijom od preko 50 premium i super brendova podeljenih u tri glavna segmenta: alkoholna pića, vina i sokovi. Njihovi proizvodi se nalaze i distribuiraju u više od 190 zemalja na svetu.

Coca-Cola HBC Srbija započela je od ove godine distribuciju brendova Campari Group, šestog najvećeg proizvođača alkoholnih pića u svetu, u čijem portfoliju su mnoga popularna pića, od kojih je Campari među najpoznatijima.

Hemijsko čišćenje POP’S: Kako da osvežite vašu garderobu na najzdraviji način New Moment PR Tim na dodeli nagrada New Moment PR proglašena za PR agenciju godine Uros Mirkovic Izabrani pobednici „Coca-Cola Dizajnspiracija“ konkursa Qatar airways QATAR AIRWAYS: Nova pogodnost za putnike · · · · · ·