Odela za kućne ljubimce
PULS GRADA · moda

Šta bi vaš dragi priatelj voleo da obuče kada bi mogao da kaže ili bira? Razmislite dobro u odnosu na njegovu ličnost, karakter i ponašanje. Ali ne treba od toga da pravite cirkus i maltretirate životinju, već da joj pomognete kako bi se osećala udobno i zaštićeno od nepogoda koje nam vremenski uslovi donose. Takođe možete biti stilski usklađeni, pa nek se svako pita ko je gazda a ko ljubimac.

U nastavku su samo neki od predloga, nastali na osnovu modnih trendova koji apsolutno dominiraju ove godine.

Najbolji prijatelji u džinsu

Džins nikada ne izlazi iz mode, ali čini se da će ove sezone biti jedan od top trendova. S obzirom da je teksas jakna obavezni odevni komad za jesen i zimu, zašto ne bi i vaš ljubimac imao odelce od istog materijala?! Pogodite li da nijansa bude ista kao i vaš džins, bilo da su u pitanju jakna ili farmerke, bićete modni blizanci za kojima će se ceo grad okretati. U slučaju da više volite detalje, oglica za kucu ili macu od teksasa biće savršen izbor. U privatnosti vašeg doma možete imati čak i krevetić obložen ovim materijalom, u kom vaš ljubimac može bezbrižno da drema.

Perjana jakna za sve

Ako ste vi i vaš ljubimac više sportski tip, onda se obucite u perjane jakne ili kapute. Ne samo da je ovaj materijal udoban i prijatan, već će vas grejati i štititi od hladnoće. Možete izabrati bilo koju nijansu, ali su zagasiti tonovi naša preporuka. U ovom kežual i trendi izdanju bićete spremni za svaku aktivnost koja vam se nađe na putu i šetnji.

Crno-beli svet

Ove godine večiti crno-beli trend biće “obojen” različitim šarama, oblicima i printovima. Tufne, pruge, kocke, pepito, zebra, šta god da vam padne na pamet, nećete pogrešiti. Te tako, ako hoćete da se vaš ljubimac istakne obucite mu majčicu ili džemper u ovom stilu. Crno-bela ogrlica i kaiš takođe mogu biti efektni.

Lude sedamdesete

Ako težite ka retro pravcu, onda se opredelite za sedamdesete. Dezeni, boje i materijali karakteristični za ovu modnu dekadu biće idealan jesenji izbor za vas i vaše četvoronožne drugare. Ako imate nestašnog i vrcavog ljubimca, onda će hipi odelca i asesoari biti idealni za njegov temperament. Možete pronaći i retro foteljice ili krevetiće, u kojima će vaša kuca, maca, morsko prase, zeka, jež ili mini prasence delovati kao da se odmara u vip loži Diskoteke 54.

Život u pastelnim tonovima

Ako vaš dragi ljubimac ima blagu i nežnu narav, onda odaberite boje poput vanila žute, mint zelene, nebo plave ili bombona roze. Odgovaraće za odeću, asesoare, činijice za hranu i sve drugo što bi moglo da usreći vašeg drugara. Ukoliko se i vi obučete u neki od pastelnih tonova, bićete tim koji će obradovati sve prolaznike u ovim hladnim danima.

Evo i nekoliko primera poznatih sa njihovim stilizovanim ljubimcima

Cara Delevingne i Leo (foto: instyle.com)Otvori galeriju
m Najbolje obučeni muzičari svih vremena Crne kombinacije Kako da do kraja godine nosite crno cover Modni dvoboj: Mantil vs pelerina cover Style File: Natalie Portman · ·