FOREO_LUNA play plus_Summer
PULS GRADA · lepota

Leto je konačno počelo, sunčani i topli dani nas mame u šetnju, rekreaciju, provod i uživanje u letnjim baštama. Planovi za godišnji odmor su u jeku, a neki srećnici među nama već sada kreću put omiljenih morskih destinacija.

Za mnoge je leto najlepše godišnje doba, ali ne zaboravimo da sunce, morska voda, putovanje i promena mikroklime predstavljaju izazove za negu lepote. Treba da mislimo na sebe i pripremimo svoju kožu za uzbuđenja koja nas očekuju.

Pred putovanje, često kupujemo stvari koje nam na udaljenoj destinaciji mogu zatrebati, od „krpica“ do kozmetike. Preslišavajući se šta ćemo sve poneti na put, na vrh liste stavljamo svakodnevnu negu i beauty rutinu zahvaljujući kojoj će naša koža biti sveža, glatka i jedra.

FOREO zna da su rasprodaje ono što u ovom periodu jedva čekamo!  Zato je ovaj vodeći švedski brend u oblasti lepote i velnesa tokom juna obezbedio specijalnu cenu, umanjenu za 30 odsto na omiljenu LUNA play plus četkicu za čišćenje lica, koju možete naći u svim dm drogerijama širom Srbije. Četkica za lice na koju se nanosi pena ili gel za umivanje nežno čisti površinski sloj kože uz T-sonične pulsacije, odstranjujući mrtve ćelije epiderma i pružajući blagu masažu koja podstiče mikrocirkulaciju. Ovaj ultra higijenski silikonski uređaj staje na dlan, možete ga poneti sa sobom gde god da krenete, a treba vam samo minut nege ujutru i uveče da bi vaša koža bila čista i blistava.

Leto može da počne – FOREO LUNA play plus je must have za sve avanture pred vama!

cover www.stylist.co.uk Tetovaže kao stvorene za leto photo-1496671431883-c102df9ae8f9 Za zdravu kosu, kožu i nokte: Natures Aid Collagen Beauty Formula FOREO_LUNA play plus_Summer_01 Pasoš u torbi, LUNA play plus u neseseru – spremni ste za bezbrižan odmor! Heliocare Heliocare 360: Tonirani cushion compact SPF 50+ · · · · ·