mts_box_BB_internet
PULS GRADA · aktuelno

Ako bismo pitanje „Koliko brz internet je dovoljno brz internet?“ postavili grupi od 100 ljudi, verovatno bismo dobili bar 100 različitih odgovora. I to ne bi trebalo da nas iznenadi, jer svi imamo različite potrebe i navike kada je u pitanju brzina interneta. Koristimo ga za lične i poslovne svrhe, dok su jedni na mobilnom internetu, drugi dele WiFi vezu sa ukućanima ili kolegama…

Istovremeno, svi ti različiti odgovori imali bi jednu zajedničku osobinu – internet veza bi morala da bude samo sredstvo da se dođe do cilja – kvalitetnog sadržaja. Neka vrsta posrednika koji nikada ne sme da pogreši ili zakasni kada nas vodi do potrebnih informacija, omiljenih klipova, društvenih mreža ili zabavnog programa.

Upravo takav internet deo je novih Box paketa koji će ovoga leta uneti osveženje u domove svih mts korisnika. Brzine do 1000 Mb/s će za manje od minuta na vaše ekrane doneti nekoliko gigabajta omiljenog sadržaja.

Pobrinite se da sladoledi već budu na vašem stolu, jer kada jednom kliknete na download više nećete imati vremena da se odvojite od ekrana.

Vip Krstarenje_Pozdrav iz rominga_ Vip roming dodaci – prava podrška na svakom putovanju Idôle the new feminine fragrance by Lancôme 3 Lancôme predstavlja Idôle, ženstveni miris za novu generaciju BeFunky-collage Coca-Cola sistem organizovao veliku akciju čišćenja Dunava Plakat Palic 2019 DJ Džejms Lavel gost Palićkog festivala · ·