Muškarci
U VAZDUHU · urban flash

Čini se da su i danas poslovi u kući prepušteni ženama. I sve ono vezano za kuću, nabavka namirnica, ili pripremanje ručka. Međutim, naravno da žena ne može sve da stigne, pa i mušakrac mora da uskoči u pomoć.

Povremeno, ta pomoć bude neobično smešna. Ili samo muškarci ne shvataju taj posao dovoljno ozbiljno? A možda samo žele da nasmeju svoju lepšu polovinu. Što da ne. I pomognu na možda malo drugačiji način. Pogotovu ako žena ima problem sa samopouzdanjem, onda ovakva motivaciona poruka na vagi svakako ume da obraduje.

Ali, ima i onih žena koje nisu baš tako dobro prošle. Kada zamolite muškarca da okači ogledalo u kupatilu, a on zaboravi da ste dosta niži od njega, to može da izgleda ovako:

No, ne budimo na kraj srca. Uradio je ono što se od njega tražilo. A kako su to sve još muževi zasmejali svoje žene, pogledajte u našoj galeriji.

Kad te čeka da se spremišOtvori galeriju
up Šta je to bitno za prvi utisak na poslu? Dirljiva reklama sa dubokom porukom Dirljiva reklama sa dubokom porukom veze Kako da znate da je vaš partner nezadovoljan u vezi? slika Neprevodive emocije · ·