slavni
U VAZDUHU · urban flash

To da je slava prolazna znamo. Da, postoji dosta onih koje opisujemo kao „bivše zvezde“. Nekada nisu „silazili“ s malih ekrana a onda su odjednom nestali. Možda ste se povremeno setili nekog od njih i zapitali šta je bilo sa njima, i zašto ih više ne viđate na starom dobro znanom mestu…

Šta se stvarno desi sa nekadašnjom zvezdom kada ta slava prođe? Svakako, od nečeg mora da se živi. Činjenica je da su se verovatno teško odrekli svetla reflektora, ali računi moraju da se plaćaju. I onda su potražili „normalne“ poslove.

Jon Gosselin je bio zvezda rijaliti programa Jon & Kate Plus 8. Možda ga niste gledali, ali u jednom trenutku ste ga negde zasigurno videli, prosto nije mogao da vam promakne. Nakon prestanka emitovanja programa zaposlio se kao konobar. Nedavno je dobio otkaz u restoranu Black Dog.

Peter Ostrum je imao 12 godina kada se pojavio u filmu Willy Wonka & the Chocolate Factory. I naravno, postao zvezda. Ali, nije više u filmskom biznisu, on je već decenijama veterinar.

Tom Selleck je neko koga svi znaju, barem po čuvenim brkovima. Kada se povukao iz javnog života preselio se na ranč od 60 hektara gde ima farmu avokada. I kaže da mu rad na farmi prija.

Tony Danza, čovek koji je glumio u seriji Who’s the Boss i u Taxiju, sada je profesor engleskog jezika. Ko ne bi voleo da je njegov učenik?

Chris Owen je neko čije lice sigurno znate, ali bez obzira na to i uspeh koji je film American Pie postigao, on nikada nije uspeo previše da se probije. Danas radi kao konobar u suši restoranu i ima baš malo pratilaca na Twitteru.

Vanilla Ice je odlučio da pokrene sajt za nekretnine kada je njegova karijera počela da ide nizbrdo. A sada je investitor i uči nove investitore kako da profitiraju od prodaje kuća.

M.C. Hammer je nakon 13 miliona dolara duga uspeo ponovo da dovede svoj život u red. On je danas developer iPad aplikacija, i drži predavanja o novim medijima.

Danny Lloyd je imao samo pet godina kada je glumio u hit filmu The Shining. Odmah nakon toga je prestao sa glumom i danas je profesor biologije.

Steven Seagal, majstor borilačkih veština i glumac sada je zamenik šerifa u Nju Meksiku. I dalje se bori protiv kriminala.

Boje i polovi (foto: Jeong Mee Yoon, projekat Pink and Blue) Plava za dečake, roze za devojčice? Nije uvek bilo tako… posao Sumanute situacije sa razgovora za posao lego Nimuno Loops: Samolepljiva Lego traka bebe Ove bebe baš briga za pravila · · ·