Parovi
U VAZDUHU · urban flash

Anjelica Huston je uradila drugu knjigu memoara koja se zove „Watch Me“ i koja detaljno opisuje burnu i strastvenu vezu nje i Jacka Nicholsona. Njih dvoje su ostali dobri prijatelji, i nisu jedini koji su nakon nesuglasica i velike bure raskida nastavili da se druže, ili makar poštuju. Ipak, kada na internetu ili u novinama naiđete na fotografije određenih ljubavnih parova, gotovo da ne možete i ne želite da verujete da su takve velike i gotovo filmske romanse završile razlazom ili razvodom. Kao da su bili stvoreni jedno za drugo, a ipak njihove priče nisu imale srećan kraj.

Nas su upravo ovakvi parovi zanimali – oni za koje smo verovali da su idealni, ali nas je život demantovao. A među poznatima ih ima dosta, i nisu nikakva retkost, pa ipak odlučili smo se za one koji su zaista obeležili čitave dekade i popularnu kulturu.

Jack Nicholson & Anjelica Huston Otvori galeriju
Bizarne frizure 15 najbizarnijih muških i ženskih frizura Mačke koje liče na nešto drugo Mačke koje liče na nešto drugo Sofia Coppola režirala praznične reklame za Gap Sofia Coppola režirala praznične reklame za Gap Gledaj majku biraj ćerku Gledaj majku biraj ćerku · · · ·