Zašto ona želi da liči na North West
PULS GRADA · moda

Da odrasli žele da budu kao deca, nije čudno i neuobičajeno, jer ko ne bi, makar na jedan dan, želeo da zaboravi na sve brige i odgovornosti koje odraslo doba sa sobom nosi i bude bezbrižan. Hm, idealna slika iz detinjstva zasigurno ne važi za malenu ćerku Kim Kardashian, kojoj će, verovatno, čitav život biti bajka, za razliku od ostatka sveta… Ipak, zašto je jedna modna urednica toliko rešena da joj uzor bude baš malecka North West?

Melissa Smith je simpatična modna urednica na jednom internet portalu, i kako kaže, iako zna da je njena želja veoma čudna, neki bi čak rekli bizarna – Melissa bi želela da svoju garderobu menja sa ćerkom Kim Kardashian i Kanyea Westa. Tako je Smithova rešila da u novu godinu uđe otkrivši svoju ljubav i divljenje prema jednoj pravoj klinki, a sa druge strane i da pokaže devojkama koje su njene vršnjakinje, kako da se obuku i koju poznatu osobu da prate na društvenim mrežama.

Budući da je mama North West već inspirisala mnoge dokone devojke da po čitav dan sede pred ogledalom i konturišu lice, sledeći stepen neobičnog ponašanja bio bi baš ovaj – da se obučete kao dete čuvene Kim, i da vam North West postane glavni modni uzor. Budući da modna urednica Melissa Smith otvoreno priznaje da joj se kod malene North sviđa što se oblači kao da ima 20, slobodno možemo da konstatujemo – zbogom pameti, nekome si bila pravi teret!

Marissa želi da bude kao North WestOtvori galeriju
Bowie uticao na modu Kako je David Bowie uticao na aktuelne modne trendove Blogger Show Blogger Show: Beauty post & Style Essentials + AVON Giveaway Kendrik Lamar Kendrik Lamar dizajnirao nove Classic Leather Reebok patike Stilovi 8 modnih predrasuda koje treba razbiti što pre · · ·