Neobične venčanice
PULS GRADA · moda

Iako smo navikli da je tradicionalna ženska venčana odeća bela haljina, generalno zatvorena, eventualno sa nekakvim ukrasom, sa svetskih modnih pista poručuju da je vreme da se malo promene stvari. Ukoliko to, želite, naravno. Nije svako spreman da se odrekne tradicionalnog pristupa venčanju. Neke žene vole da izgledaju kao torta, ako niste takve- ovo je tekst samo za vas!

Možda žuta venčanica? Ili odelo za dan venčanja? Zašto bi to morala biti zatvorena bela haljina? Možete se poigrati i sa dekolteom, neka bude veći izrez. Ili haljina modernijeg kroja koja je samo za nijansu elegantnija od večernje haljine. Pantalone bele boje i majica bele boje mogu činiti venčanicu, kao i duboke bele čizme i kratka haljina. A možda možete i top da kombinujete sa dugačkom suknjom? U našoj galeriji možete pogledati nekoliko predloga savremene venčanice.

Rime Arodaky Otvori galeriju
uši Pirsinzi u ušima moda Nema zime ove zime: Ženske rukavice, šalovi i kape 979f1625454cf299ea701aaddc42867d Oktobarska „Moda za poneti“ u Kc Gradu Kenzo i H&M Kenzo + H&M – dugo iščekivana modna saradnja ·