NELT edukativni program
PULS GRADA · aktuelno

Jednogodišnji „NELT edukativni program“ pod nazivom „Interdisciplinarna saradnja kao potencijal razvoja mladih profesionalaca na polju umetnosti, nauke i novih tehnologija“, koji kompanija NELT realizuje u saradnji sa Galerijom 12 Hub (G12HUB) nastavlja se ove godine javnim predavanjem Nemanje Mosurovića „Savremena primenjena muzika“. Mosurović će tokom predavanja pokušati da pojednostavi neke od ključnih fenomena na kojima se bazira saznanje o muzici i samom zvuku na jedan neuobičajeni način.

Cilj jednogodišnjeg NELT edukativnog programa je da se studenti upoznaju sa veštinama i tehnikama povezivanja umetnosti, tehnologije i nauke u primenjene svrhe. Pored osnovnih radionica, program obuhvata organizovane stručne posete institucijama i kompanijama kao i gostovanja umetnika, programera i uspešnih poslovnih ljudi i teoretičara kako iz Srbije, tako i iz inostranstva. Predavanje će se održati u subotu 14. februara sa početkom u 12 časova u Sonic Tree studiju, u Vlajkovićevoj 11 u Beogradu, i ulaz je slobodan za sve zainteresovane.

Nemanja Mosurović je završio Fakultet dramskih umetnosti, na katedri za Snimanje i dizajn zvuka. Kompozitor je muzike za veliki broj domaćih filmova, kao i reklama i dobitnik brojnih prestižnih nagrada u zemlji i inostranstvu. Od 2013. je član Srpske akademije za nauku i film, a od 2007. je član udruženja kompozitora Srbije.

Mjehur na mreži Mjehur Na Mreži Video Beograd Video koji je raznežio sve Beograđane Zdravi i u 2015. Zdravi i odmorni u 2015. Novogodišnje veče bez stresa Novogodišnje veče bez stresa · · ·